Ilostu-tiimi

 Iida Kujanpää, 25, Helsinki.

Olen Ilostu Oy:n perustaja, ilostuttaja ja toimitusjohtaja.
Valmistuin syksyllä 2016 Haaga-Heliasta liiketalouden tradenomiksi, yrittäjyyteen opinnoissani suuntautuen.

Tykkään käydä salilla sekä ulkoilla Cockerspanielimme Jaffan kanssa. Kotonamme asuu myös Maine coon -kissa nimeltä Lucas ja avopuolisoni Miika. Rakastan matkustelua, luontoa ja valokuvaamista sekä ajanviettoa innostavien ja iloisten ihmisten kanssa. Innostun helposti ja unelmoin suuria. Tykkään pysyä liikkeessä ja kehittää jatkuvasti jotakin uutta. Teen aina parhaani, ja kun jotakin päätän, niin sen myös teen. Nyt olen päättänyt luoda parasta ja innovatiivisinta palvelua senioreille. Tervetuloa mukaan seuraamaan Ilostu Oy:n kehitystä!

Psst. Jos haluat tietää lisää, lue tarina Ilostu Oy:n syntymisestä täältä.

Laura Vesivalo, 26, Helsinki

Olen ilostuttaja ja ilostu-tiimin ensimmäinen työntekijä. Olen kotoisin Porista, josta muutin Helsinkiin vuonna 2011. Olen koulutukseltani HSO-tradenomi, joksi valmistuin Haaga-Helia ammattikorkeakoulun johdon assistenttityön ja kielten linjalta vuonna 2017. Pohjakoulutuksena minulla on myös yo-merkonomin tutkinto.
Vapaa-ajallani rentoudun liikkumalla. Jooga ja juokseminen ovat lajeina kestosuosikkejani. Elämässä pyrin aina tähtäämään positiivisuuteen sekä kasvamaan ja kehittymään ihmisenä.
Olen tunnollinen ihminen ja haluan tehdä työni parhaalla mahdollisella tavalla loppuun asti. Ilostuttajana tahdon tuoda senioreiden arkeen mahdollisimman paljon iloa ja apua. Nautin siitä, kun saan olla avuksi ihmisille.