Ilostu-tiimi

Iida Kujanpää, 26, Helsinki.

Olen Ilostu Oy:n perustaja, ilostuttaja, toimitusjohtaja ja yrittäjä. Olen kotoisin Etelä-Pohjanmaalta, Lapualta ja muutin Helsinkiin keväällä 2011 heti yo-kirjoitusteni jälkeen. Valmistuin syksyllä 2016 Haaga-Heliasta liiketalouden tradenomiksi, yrittäjyyteen opinnoissani suuntautuen.

Vapaa-ajallani pidän lenkkeilystä ja ulkoilusta Cockerspanielimme Jaffan kanssa. Perheeseemme kuuluu Jaffan ja minun lisäksi avopuolisoni Miika sekä melkein 10-kiloinen Maine coon -kissa nimeltä Lucas.

Rakastan luontoa, valokuvaamista, matkustelua sekä ajanviettoa minulle tärkeiden ihmisten kanssa. Innostun helposti ja unelmoin suuria. Tykkään pysyä liikkeessä ja kehittää jatkuvasti jotakin uutta – siksi olenkin yrittäjä. 😉 Teen aina parhaani, ja kun jotakin päätän, niin sen myös teen. Nyt olen päättänyt luoda parasta ja innovatiivisinta palvelua senioreille. Tervetuloa mukaan seuraamaan Ilostu Oy:n kehitystä!

Psst. Jos haluat tietää lisää, lue tarina Ilostu Oy:n syntymisestä täältä. Samalla sivulla on myös linkit Ilostu Oy:stä ja minusta tehtyihin lehtijuttuihin/julkaisuihin.

 

Laura Laiho, 27, Helsinki

Olen ilostuttaja ja ilostu-tiimin ensimmäinen työntekijä. Olen kotoisin Porista, josta muutin Helsinkiin vuonna 2011. Olen koulutukseltani HSO-tradenomi, joksi valmistuin Haaga-Helia ammattikorkeakoulun johdon assistenttityön ja kielten linjalta vuonna 2017. Pohjakoulutuksena minulla on myös yo-merkonomin tutkinto.

Vapaa-ajallani rentoudun liikkumalla. Jooga ja juokseminen ovat lajeina kestosuosikkejani. Elämässä pyrin aina tähtäämään positiivisuuteen sekä kasvamaan ja kehittymään ihmisenä.

Olen tunnollinen ihminen ja haluan tehdä työni parhaalla mahdollisella tavalla loppuun asti. Ilostuttajana tahdon tuoda senioreiden arkeen mahdollisimman paljon iloa ja apua. Nautin siitä, kun saan olla avuksi ihmisille.

 

Jenni Heinola, 24, Vantaa

Olen ilostuttaja ja ilostu-tiimin toinen työntekijä.
Olen valmistunut kosmetologiksi vuonna 2013.

Sen jälkeen olen tehnyt monipuolisesti töitä eri aloilla niin Suomessa kuin ulkomaillakin.

Palasin hiljattain Suomeen vuoden Australiassa asumisen jälkeen. Australiassa matkustin, tein aupairin töitä sekä farmihommia. Sieltä mukaani tarttui monta kasvattavaa kokemusta ja hymy huulille!

Vapaa-ajallani rakastan viettää aikaa luonnossa ja läheisteni kanssa. Minulla on aina ollut halu auttaa ihmisiä ja hyvät sosiaaliset taidot. Tärkeintä minulle on positiivinen mieli, paljon naurua ja aurinkoinen elämänasenne!

Ilostuttajana haluan tarjota helpotusta ja iloa arkeen. Haluan olla ilostuttaja, jolle voi jakaa niin ilot kuin surutkin.