Lisätietoa palveluista – Kotihoidon tukipalvelu – Senioripalvelut – Kotiapu – Kotipalvelu

🌱Voit hakea kotitalousvähennyksen kotona suoritettavista palveluista. Vuonna 2018 kotitalousvähennysoikeus on 50 % työn osuudesta. Omavastuu on 100 euroa ja enimmäismäärä 2 400 €/henkilö. Kotitalousvähennys huomioiden palvelujen tuntihinta alk. 19,83 €/h*. (*Innostunut-kumppanuus 10 h/kk).

🌱 Jos toimintakykysi on alentunut, voit ostaa palveluja alv 0 % -hinnoin. Teemme vain palvelusopimuksen ja -suunnitelman ja saat palvelut edullisemmin. Katso hinnasto.

🌱 Mikäli samassa osoitteessa asuu kaksi palvelunsaajaa, lasku voidaan jakaa puoliksi ja laskuttaa kumpaakin erikseen. Tapauksessa, jossa palvelun maksajia on useampia (esimerkiksi omat lapset), voidaan lasku jakaa kaikkien maksajien kesken. Lisäksi jokainen maksaja voi tehdä omasta osuudestaan kotitalousvähennyksen.


🌳 Ilostu Oy on rekisteröity Helsingin, Espoon ja Vantaan yksityisiä sosiaalipalveluja tuottavien yritysten rekisteriin ja on oikeutettu tarjoamaan palveluja arvonlisäverottomasti.

🌳 Ilostu Oy:n senioripalveluja tuotetaan Helsingin, Espoon ja Vantaan alueella.

🌳 Ilostu Oy on perustettu marraskuussa 2016.


🌿 Kulkeminen paikasta toiseen suoritetaan aina turvallisuussyistä joko julkisilla liikennevälineillä tai taksilla. Asiakas maksaa oman matkalippunsa sekä taksilla liikuttaessa taksimatkan.

🌿 Kaupassakäynti palvelunsaajan puolesta suoritetaan aina käteisellä tai vaihtoehtoisesti ruokaostokset voidaan tehdä ja maksaa verkossa, kauppojen verkkokauppapalvelussa.

🌿 Lounaalla tai kahvilla käymisestä aiheutuvat kustannukset kumpikin maksaa luonnollisesti itse.

🌿 Ei-kiireellisissä asioissa omaiset voivat olla yhteydessä seniorin ilostuttajaan, eli seniorin kotona käyvään Ilostu Oy:n työntekijään, Whatsappin kautta. Kiireellisissä asioissa pyydämme soittamaan. Kurkkaa yhteystiedot täältä.

🌿 Seniorin ja omaisten yhteisestä toiveesta on mahdollista lähettää omaisille viikoittainen yhteenveto kuluneesta viikosta. Kerromme, mitä viikkomme on pitänyt sisällään ja seniorilla on mahdollisuus kertoa yhteenvedon yhteyteen omat terveiset ja tunnelmat. Näin voimme kaikki olla varmoja seniorin tyytyväisyydestä ja hyvinvoinnista.

🌿 Lahjakortilla on mahdollista ilahduttaa tuttua kotona asuvaa senioria valitsemallasi tuntimäärällä!