fbpx

Fiiliksiä Kampin Palvelukeskuksen yrittäjämarkkinoista

Keskiviikkona 29.3. Kampin Palvelukeskuksessa kaikuu kuulutus: ”10 minuutin kuluttua Palvelukeskuksen yläkerrassa alkaa yrittäjämarkkinat”. Asettelemme viimeiset esitteet pöydälle, suoristamme pöytäliinaa ja siirrämme karkkikulhoa lähemmäs pöydän reunaa. Kellon lyödessä 11 seniorit ja muut kiinnostuneet alkavat virrata sisälle. Hetken päästä yläkerta onkin täyttynyt vilkkaasta ihmisvirran liikkeestä ja puheensorinasta. Kiinnostuneita on paljon. Monet seniorit ihmettelevät positiivisesti yllättyneinä sitä, miten heille suunnattuja palveluja onkin nykyään niin paljon. Monet sanovat, että tällaiset tapahtumat ovat mukavia, koska on mahdollisuus kohdata palveluntuottaja henkilökohtaisesti. Tällöin tietää varmasti, kenen kanssa puhuu ja yrityksen toimintaan tutustuu eri tavalla. Palveluista on helpompi muodostaa kokonaiskuva, kun paikan päällä voi esittää kysymyksiä ja saada niihin vastauksia.

Päivä kuluu mutkitta monien kiinnostuneiden ottaessa mukaan esitteet ja käyntikortit. Toiset naureskelevat, etteivät vielä tarvitse tukipalveluja, mutta lisäsivät pilke silmäkulmassa: ”ehkä ensi vuonna sitten”. Toiset puolestaan syventyvät toden teolla juttelemaan pidemmäksikin aikaan.

Oli ilo nähdä muiden yrittäjien toimintaa, jakaa mielipiteitä, yhteystietoja ja vinkkejä. Kaiken kaikkiaan Palvelukeskuksen yläkerrassa vallitsi positiivinen ilmapiiri. Puoli kahden aikaan alkoi olla jo vähän hiljaisempaa. Viimeisimmät seniorit kiersivät eri yrittäjien pisteitä läpi ja siinä samassa yrittäjillä oli mahdollisuus tutustua toisten pisteisiin tarkemmin.

Kun kello löi kaksi, keräsimme esitteet ja käyntikortit sekä taittelimme pöytäliinan ja purimme rollupin. Sujautin viimeisimmät pari karkkia omaan taskuuni. Kun kaikki tavarat oli purettu ja pakattu, oli aika poistua seniorien kauniisti laulaessa. Kävelimme alakerran lattian poikki hymyillen ja iloisena kuorolaulun saattaessa meidät ulos ja jättäen jälkeen hyvän mielen ja onnistuneen päivän.

💗 Sanni (harjoittelija) & Iida

Jaa tämä kirjoitus:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp