fbpx

HAUSSA JÄLLEEN UUSIA ILOSTUTTAJIA!

Ilostu Oy jatkaa kasvuaan ja jälleen on tullut aika etsiä uusia ilostuttajia kasvavaan ja ENERGISEEN TIIMIIMME! LUKAISE ILMOITUS ALTA JA lähetä meille hakemuksesi ja CV:si, JOS SYDÄMESI SYKKII IHMISLÄHEISELLE JA ARVOKKAALLE TYÖLLE SENIORIEN PARISSA! 💚

Ilostu Oy tarjoaa uudenlaisia, iloisia ja monipuolisia ei-sairaanhoidollisia tukipalveluja, jotka lisäävät elämäniloa ja tukevat seniorien itsenäistä kotona asumista. Autamme luomaan sujuvaa, arvokasta ja iloista arkea jokaisen ikäihmisen yksilöllisten tarpeiden pohjalta. Meiltä seniorin luona käy sama tuttu henkilö, mikä lisää palvelun mielekkyyttä niin antaja- kuin saajaosapuolelle! Tuotamme palveluja Helsingissä, Espoossa, Kauniaisissa ja Vantaalla. Ilostu Oy on perustettu marraskuussa 2016, ja sen on perustanut Iida Kujanpää.

ETSIMME NYT OSA-AIKAISIA ILOSTUTTAJIA TIIMIIMME!

Haemme osa-aikaisia ilostuttajia (n. 5 h – 50 h/kk) uuteen ja innovatiiviseen tiimiimme toistaiseksi voimassa olevilla sopimuksilla. Työ alkaa osa-aikaisena, mutta tuntimäärää on mahdollista kasvattaa sopimuksen mukaan. Työ sopii loistavasti esimerkiksi osa-aikaiselle työntekijälle tai opiskelijalle.

Ilostuttajana pääset tekemään ihmisläheistä työtä, jolla on merkitystä. Työ sisältää monipuolisia ja käytännönläheisiä työtehtäviä asiakkaidemme kotona (esimerkiksi kaupassakäyntiapu, siivous, arjen organisointiapu, saattoapu esim. lääkäriin, keskusteluseura, ulkoiluseura). Sovit käyntien sisällön yhdessä asiakkaidesi kanssa. Työ on melko itsenäistä ja vaatii hyviä sosiaalisia taitoja – siksi me toivomme sinulta kykyä pitää ohjaksia käsissäsi ja havaita myös sen, mitä asiakas toivoo, mutta ei sano ääneen.

Työ tapahtuu asiakkaiden kotona Helsingin, Espoon, Kauniaisten ja Vantaan alueella. Vaikka työ on joustavaa ja mahdollista suunnitella omaan aikatauluun sopivaksi, se vaatii silti sitoutumista ja reipasta tekemisen asennetta. Pyrimme säännöllisiin tapaamisaikoihin asiakkaiden kanssa. Työ ei ole rinnastettavissa (lähinnä seuraa sisältävään) vapaaehtoistyöhön, sillä tässä työssä saat välillä tarttua myös imurin ja mopin varteen! Sinun täytyy siis tuntea olosi kotoisaksi kaikenlaisten kodin ja arjen askareiden parissa.

TÄSSÄ TYÖSSÄ PERSOONA ON TÄRKEIN, MUTTA ARVOSTAMME MYÖS KOKEMUSTA TYÖELÄMÄSTÄ!

Hakijalta toivomme:

-hyviä sosiaalisia taitoja
-käytännönläheisyyttä ja kykyä keksiä tilanteisiin ratkaisuja
-aitoa halua ihmisläheiseen ja seniorien arkea helpottavaan työhön
-sujuvaa suomen kielen taitoa
-iloista ja positiivista elämänasennetta
-kykyä olla läsnä ja kuunnella
-aikaansaavaa asennetta
-kokemusta työelämästä
-kyky tehdä itsenäistä työtä ja olla oma-aloitteinen
-joustavuutta

Tarjoamme innostavan, positiivisen ja jatkuvasti kehittyvän energisen työyhteisön, jossa mielipiteesi, ajatuksesi ja kehitysideasi otetaan huomioon sekä jaksamisestasi pidetään huolta.

Lisätietoa Ilostu Oy:stä löydät osoitteesta www.ilostu.fi.

Lähetä hakemuksesi sekä kuvallinen CV:si osoitteeseen rekry@ilostu.fi. Huomioithan, että vain sähköpostitse tulleet hakemukset, jotka sisältävät em. liitteet, hyväksytään ja käydään läpi.

Lisätietoja antaa Iida Kujanpää, p. 050 511 8170 perjantaina 11.1. klo 10:00-11:00 ja keskiviikkona 16.1. klo 11:00-12:00. Haku on auki 18.1.2019 klo 18:00 asti. Ole nopea, sillä aloitamme haastattelut jo hakuajan aikana. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Noudatamme yksityisen sosiaalipalvelualan tes:iä. Sopimuksessa on 6 kuukauden koeaika.

Jaa tämä kirjoitus:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp