fbpx

Haussa osa-aikaisia ilostuttajia!😍

Olemme päässeet siihen pisteeseen, jossa sekä minun että Lauran kalenterit paukkuvat ja kaipaamme energiseen ja iloiseen tiimiimme lisää hyviä tyyppejä! Lukaise ilmoitus alta ja laita viestiä, jos sydämesi sykkii ihmisläheiselle ja arvokkaalle työlle senioreiden parissa! 💚

Ilostu Oy tarjoaa uudenlaisia, iloisia ja monipuolisia ei-sairaanhoidollisia senioripalveluja, jotka lisäävät elämäniloa ja tukevat senioreiden itsenäistä kotona asumista. Autamme luomaan sujuvaa, arvokasta ja iloista arkea senioreiden tarpeiden pohjalta. Tuotamme palveluja Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla. Ilostu Oy on perustettu marraskuussa 2016.

Etsimme nyt osa-aikaisia ilostuttajia tiimiimme!

Haemme kahta (2) osa-aikaista ilostuttajaa (n. 10 h – 50 h/kk) uuteen ja innovatiiviseen tiimiimme toistaiseksi voimassa olevilla sopimuksilla.

Ilostuttajana pääset tekemään ihmisläheistä työtä, jolla on merkitystä. Työ sisältää käytännönläheisiä avustavia työtehtäviä asiakkaidemme kotona (esimerkiksi kauppa-apu, siivousapu, saattoapu, seuranpito, ulkoiluseura). Tässä työssä et jämähdä konttoriin vaan pääset liikkumaan paljon ja tekemään monipuolisesti erilaisia työtehtäviä. Työ tapahtuu asiakkaiden kotona Helsingin, Espoon ja Vantaan alueella. Työ on joustavaa ja mahdollista suunnitella omaan aikatauluun sopivaksi, joten se sopii esimerkiksi opiskelijalle. Tässä työssä persoona on tärkein, mutta arvostamme myös kokemusta työelämästä.

Hakijalta toivomme:

-aitoa halua ihmisläheiseen ja avustavaan työhön

-sujuvaa suomen kielen taitoa

-iloista ja positiivista elämänasennetta

-käytännönläheisyyttä

-kokemusta työelämästä

-joustavuutta ja hyviä organisointitaitoja

Tarjoamme positiivisen ja jatkuvasti kehittyvän energisen työyhteisön, jossa mielipiteesi ja ajatuksesi otetaan huomioon sekä jaksamisestasi pidetään huolta.

Lisätietoa Ilostu Oy:stä löydät osoitteesta www.ilostu.fi.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si 24.4.2018 klo 16.00 mennessä osoitteeseen iida.kujanpaa@ilostu.fi. Lisätietoja voit kysyä numerosta 010 524 9940.

Noudatamme yksityisen sosiaalipalvelualan tes:iä. Sopimuksessa on 6 kuukauden koeaika.

 

Jaa tämä:
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn