fbpx

Hinnasto

Maksuton kartoituskäynti

Aina aluksi teemme maksuttoman kartoituskäynnin (n. 1 h), jonka aikana kartoitamme tilanteesi, toiveesi ja palvelutarpeesi. Usein kartoituskäynnillä on omainen mukana. Jos ja kun tapaamisemme herättää sinussa mukavia tunteita, teemme palvelusopimuksen ja myöhemmin omailostuttajasi alkaa päivittämään kanssasi palvelusuunnitelmaa. Sopimuksen tekeminen oikeuttaa arvonlisäverottomiin palveluihin, mikäli toimintakykysi on iän tai sairauden vuoksi alentunut. Mikäli toimintakykysi on lähes ennallaan, mutta haluat silti seuraa ja apua, olemme silti mielellämme palveluksessasi! Lue lisätietoa palveluista täältä.

Palvelupaketit

Voimme käydä luonasi kerran kuukaudessa, joka toinen viikko, kerran viikossa tai vaikka joka päivä. Minimikäyntimme on aina 2 h, sillä olemme huomanneet, että se on viisain minimiaika asiakaskäyntien toteuttamiseen: siinä ajassa ehtii aloittaa ja saattaa loppuun erilaisia askareita ja toimintoja ilman kiirettä sekä suunnitella hieman seuraavan käynnin sisältöä. Kaksi tuntia menee nopeasti ja usein asiakkaat toteavat tämän ensimmäisten käyntien jälkeen, vaikka aluksi olisivat ajatelleet kaksituntisten käyntien olevan pitkiä.

Lasku on kiinteä, eli veloitamme vain toteutuneista tunneista ja tilatuista palveluista (esim. asiointiapu, joka voidaan tehdä etänä). Emme veloita erikseen yllättäviä kuluja, kuten esimerkiksi kilometrikuluja tai parkkimaksuja. Sovitusta asiakkaan kuljetusavusta veloitamme 0,50 €/km. Alla näet palvelupakettimme, mutta hyvin usein räätälöimme kokonaisuuden, joka on jotakin näiden palvelupakettien väliltä.

Palvelemme myös iltaisin ja viikonloppuisin. Pyydä ilta- ja viikonloput sisältävä hinnasto soittamalla 050 511 8170 tai laittamalla sähköpostia info@ilostu.fi!

Hinnat on ilmoitettu alv 0 % -hinnoin, joihin asiakas on oikeutettu, mikäli toimintakyky on iän tai sairauden vuoksi alentunut. Arvio tästä tehdään kartoituskäynnillä, eikä siihen tarvita lääkärintodistusta.

Klikkaa hinnasto isommaksi: