fbpx

Hinnasto & palvelupaketit

Säännölliset käynnit kiinteällä kuukausihinnalla

Käyntimme senioreiden luona ovat säännöllisiä. Alla näet palvelupakettimme. Jos tarpeesi on suurempi, ota yhteyttä, niin katsotaan sinulle sopiva paketti!

Minimikäyntimme on 2 tuntia, sillä olemme huomanneet, että se on viisain vähimmäisaika asiakaskäyntien toteuttamiseen: siinä ajassa ehtii aloittaa, tehdä ja saattaa loppuun erilaisia askareita ilman kiirettä sekä suunnitella hieman seuraavan käynnin sisältöä.

”Kaksi tuntia menee nopeasti”, asiakkaat toteavat ensimmäisten käyntien jälkeen, vaikka aluksi olisivat ajatelleet kaksituntisten käyntien olevan pitkiä. Käynneillä pystytään kustannustehokkaasti auttamaan useissa arjen toiminnoissa, olla läsnä, tarkkailla laajasti seniorin hyvinvointia ja siinä tapahtuvia muutoksia. Seniori oppii tuntemaan ilostuttajan ja luodun luottamuksellisen suhteen ansiosta pääsemme osaksi seniorin arkea ja sitä kautta myös oireiden ja huolien juurisyiden äärelle. Näin meillä on mahdollisuus vaikuttaa myönteisesti seniorin hyvinvointiin.

Palvelupaketit

Utelias

Käynnit joka toinen viikko
76,80 /kk, kotitalousvähennyksen jälkeen
  • 192 €/kk ennen kotitalousvähennystä

Innostunut

Käynnit kerran viikossa
150,40 /kk, kotitalousvähennyksen jälkeen
  • 376 €/kk ennen kotitalousvähennystä
SUOSITUIN!

Hurmoksessa

Käynnit kaksi kertaa viikossa
294,40 /kk, kotitalousvähennyksen jälkeen
  • 736 €/kk ennen kotitalousvähennystä

Uskollinen

Käynnit kolme kertaa viikossa
432 /kk, kotitalousvähennyksen jälkeen
  • 1 080 €/kk ennen kotitalousvähennystä

Yksittäinen käynti

Kertakäynti

2 h/kerta
44,00 /käynti, kotitalousvähennyksen jälkeen
  • 110 €/käynti ennen kotitalousvähennystä

Kokeilupaketti

Käynnit kerran viikossa, 2 kuukautta
40,00 /käynti, kotitalousvähennyksen jälkeen
  • 110 €/käynti ennen kotitalousvähennystä

Kotitalousvähennys vuonna 2023 on 60 %, maksimimäärä 3 500 €/vuosi, omavastuu 100 €.

Palvelupakettien kuukausihinta on laskettu 2 tunnin käynneillä, neljällä käynnillä/kuukausi.

Turvallinen laskutus

Laskutamme palvelupaketin mukaisen hinnan. Peruutus- ja siirtoehdot käymme läpi palvelusopimuksen kirjoittamisen yhteydessä. Lähetämme laskun joka kuun alussa edellisen kuukauden käynneistä. Laskut voimme lähettää paperisena, sähköpostilla tai asiakas voi ottaa omassa verkkopankissaan käyttöön e-laskun.

Emme veloita erikseen yllättäviä kuluja, kuten esimerkiksi kilometrikuluja asiakaskäynnille tultaessa. Veloitamme parkkimaksun asiakaskäynnin ajalta, mikäli ilmaista parkkipaikkaa ei ole osoittaa. Sovitusta asiakkaan kuljetusavusta Ilostu-autolla veloitamme 0,70 €/km.

Palvelemme myös iltaisin ja viikonloppuisin. Tiedustele ilta- ja viikonloppuhinnoista asiakaspalvelustamme, soita 050 511 8170 tai lähetä sähköpostia info@ilostu.fi!

Hinnat on ilmoitettu alv 0 % -hinnoin, joihin asiakas on oikeutettu, mikäli toimintakyky on iän tai sairauden vuoksi alentunut. Arvio tästä tehdään palvelusuhteen alussa, eikä siihen tarvita lääkärintodistusta.