fbpx

Hinnasto

Ilmainen tutustumiskäynti

Aina aluksi teemme ilmaisen tutustumiskäynnin (n. 1 h), jonka aikana kartoitamme tilanteen, toiveet ja palvelutarpeen. Usein tutustumiskäynnillä on seniorin läheinen mukana.

Jos ja kun tapaamisemme herättää seniorissa ja läheisessä mukavia tunteita, teemme palvelusopimuksen. Ensimmäisillä asiakaskäynneillä omailostuttaja alkaa päivittämään seniorin kanssa palvelusuunnitelmaa. Sopimuksen tekeminen oikeuttaa arvonlisäverottomiin palveluihin, mikäli toimintakykysi on iän tai sairauden vuoksi alentunut.

Mikäli toimintakykysi on lähes ennallaan, mutta haluat silti seuraa ja apua, olemme silti mielellämme palveluksessasi! Lue lisätietoa palveluista täältä.


Palvelumäärät ja käyntiajat

Voimme käydä luonasi kerran kuukaudessa, joka toinen viikko, kerran viikossa tai vaikka joka päivä. Minimikäyntimme on 2 h, sillä olemme huomanneet, että se on viisain vähimmäisaika asiakaskäyntien toteuttamiseen: siinä ajassa ehtii aloittaa, tehdä ja saattaa loppuun erilaisia askareita ja toimintoja ilman kiirettä sekä suunnitella hieman seuraavan käynnin sisältöä.

”Kaksi tuntia menee nopeasti”, asiakkaat toteavat ensimmäisten käyntien jälkeen, vaikka aluksi olisivat ajatelleet kaksituntisten käyntien olevan pitkiä. Käynneillä pystytään kustannustehokkaasti auttamaan useissa arjen toiminnoissa, olla läsnä, tarkkailla laajasti seniorin hyvinvointia ja siinä tapahtuvia muutoksia. Seniori oppii tuntemaan ilostuttajat ja luodun luottamuksellisen suhteen ansiosta pääsemme osaksi seniorin arkea ja sitä kautta myös oireiden, huolien juurisyiden äärelle. Näin meillä on mahdollisuus vaikuttaa myönteisesti seniorin hyvinvointiin.

Turvallinen laskutus

Lasku on kiinteä, eli veloitamme vain toteutuneista tunneista ja tilatuista palveluista. Peruutus- ja käyntien siirtämisen ehdot käymme läpi tutustumiskäynnillä, palvelusopimuksen kirjoittamisen yhteydessä.

Emme veloita erikseen yllättäviä kuluja, kuten esimerkiksi kilometrikuluja tai parkkimaksuja asiakaskäynnille tultaessa. Sovitusta asiakkaan kuljetusavusta Ilostu-autolla veloitamme 0,50 €/km.

Palvelemme myös iltaisin ja viikonloppuisin. Tiedustele ilta- ja viikonloppuhinnoista asiakaspalvelustamme, soita 050 511 8170 tai lähetä sähköpostia info@ilostu.fi!

Hinnat on ilmoitettu alv 0 % -hinnoin, joihin asiakas on oikeutettu, mikäli toimintakyky on iän tai sairauden vuoksi alentunut. Arvio tästä tehdään tutustumiskäynnillä, eikä siihen tarvita lääkärintodistusta.

Voimassa 1.2.2021 alkaen

Hinnasto

ILOSTU-SENIORIPALVELUT

42 /tunti
  • Kotitalousvähennyksen jälkeen 25,20 €/h

Kotitalousvähennys vuonna 2021 on 40 %, maksimimäärä 2 250 €/vuosi, omavastuu 100 €.