fbpx

Hinnasto

Ilmainen testikäynti

Testikäynnillä voit kokeilla, sopisivatko Ilostu-senioripalvelut osaksi arkeasi! Ilostuttaja tulee luoksesi käynnille (1 h), kertoo palveluistamme ja auttaa sinua arjen askareissa.

Jos olet tyytyväinen, voitte käynnin päätteeksi tehdä palvelusopimuksen ja sopia seuraavasta käynnistä! Testikäynti ei sido mihinkään.

Olipa elämäntilanteesi tai toimintakykysi millainen tahansa, me olemme mielellämme palveluksessasi! Lue lisätietoa palveluista täältä.


Palvelumäärät ja käyntiajat

Voimme käydä luonasi kerran kuukaudessa, joka toinen viikko, kerran viikossa tai vaikka joka päivä. Minimikäyntimme on 2 h, sillä olemme huomanneet, että se on viisain vähimmäisaika asiakaskäyntien toteuttamiseen: siinä ajassa ehtii aloittaa, tehdä ja saattaa loppuun erilaisia askareita ja toimintoja ilman kiirettä sekä suunnitella hieman seuraavan käynnin sisältöä.

”Kaksi tuntia menee nopeasti”, asiakkaat toteavat ensimmäisten käyntien jälkeen, vaikka aluksi olisivat ajatelleet kaksituntisten käyntien olevan pitkiä. Käynneillä pystytään kustannustehokkaasti auttamaan useissa arjen toiminnoissa, olla läsnä, tarkkailla laajasti seniorin hyvinvointia ja siinä tapahtuvia muutoksia. Seniori oppii tuntemaan ilostuttajat ja luodun luottamuksellisen suhteen ansiosta pääsemme osaksi seniorin arkea ja sitä kautta myös oireiden, huolien juurisyiden äärelle. Näin meillä on mahdollisuus vaikuttaa myönteisesti seniorin hyvinvointiin.

Turvallinen laskutus

Laskutus on kiinteä, eli veloitamme vain toteutuneista tunneista ja tilatuista palveluista. Peruutus- ja käyntien siirtämisen ehdot käymme läpi palvelusopimuksen kirjoittamisen yhteydessä.

Emme veloita erikseen yllättäviä kuluja, kuten esimerkiksi kilometrikuluja (asiakaskäynnille tultaessa). Veloitamme parkkimaksun asiakaskäynnin ajalta, mikäli ilmaista parkkipaikkaa ei ole osoittaa. Sovitusta asiakkaan kuljetusavusta Ilostu-autolla veloitamme 0,50 €/km.

Palvelemme myös iltaisin ja viikonloppuisin. Tiedustele ilta- ja viikonloppuhinnoista asiakaspalvelustamme, soita 050 511 8170 tai lähetä sähköpostia info@ilostu.fi!

Hinnat on ilmoitettu alv 0 % -hinnoin, joihin asiakas on oikeutettu, mikäli toimintakyky on iän tai sairauden vuoksi alentunut. Arvio tästä tehdään testikäynnillä, eikä siihen tarvita lääkärintodistusta.

Voimassa 14.02.2022 alkaen

Hinnasto

ILOSTU-SENIORIPALVELUT 14.02.2022 ALKAEN (uudet asiakkuudet)

46 /tunti
  • Kotitalousvähennyksen jälkeen 18,40 €/h

Kotitalousvähennys vuonna 2022 on 60 %, maksimimäärä 3 500 €/vuosi, omavastuu 100 €.