fbpx

Ilostu Footbic -jumppa

Tasapainoa kehittävä ja kaatumisia ehkäisevä jumppa kotiin tai yksilöohjauksena Ilostulla. Myynnissä nyt myös Ilostu Footbic -tasapainojumppasetit.

Hauska ja vaikuttava Ilostu Footbic -jumppa tasapainon parantamiseksi ja kaatumisten ehkäisemiseksi!

Tilaa Ilostu Footbic-jumppari kotiisi!

Ilostu Footbic -jumppa on seniorin kotona, Ilostu Oy:n tiloissa tai seniorikohteessa (senioritalo, palvelutalo, hoitokoti) toteutettava tasapainoa kehittävä ja jalkateriä kuntouttava jumppa.

Jumppaa tehdään kahdella pienellä pallolla, se on hauskaa ja tuntuu mukavalta – toki useilla jalkapohja voi olla kireä, jolloin pientä kipuakin voi tuntua, mutta yleensä palloilla jumppaaminen tuntuu todella hyvältä ja jalkapohja lämpenee nopeasti ja alkaa tuntua pehmeämmältä. Tähän jumppaan jää koukkuun!

Jumppaa voi tehdä vaikka päivittäin (ja se onkin suositeltavaa)! Kuitenkin jokaisella kerralla on merkitystä ja jumppa on hyvin tehokas. Jo yhdenkin kerran jälkeen vaikutukset tuntuvat jaloissa – ja jopa selässä asti! Suositeltavaa on jumpata vähintään 3 kertaa viikossa.

Nyt voit tilata ilostuttajan kotiisi jumppaamaan kanssasi Alkuun voit kokeilla jumppaa meidän palloilla. Halutessasi saat ostaa pallot ja jatkaa jumppaamista omilla palloilla ilostuttajan kanssa! Pallohinnasto täällä.

Kotona tehtävä Ilostu Footbic -jumppakäynti kestää 45 minuuttia. Jumppa kestää n. 40 minuuttia. Jumpan voi tehdä seisten tai istuen.

Osta Ilostu Footbic -tasapainojumppasetti

Tilaa tasapainoa kehittävä jumppasetti, johon kuuluu kaksi pehmeää palloa, vastuskuminauhan sekä ohjeet näillä tehtäviin jumppiin!

Myymme toistaiseksi Ilostu Footbic -tasapainojumppasettejä asiakaspalvelumme kautta. Jumppasetin hinta on 47 euroa + postimaksu. Ostoksille voi tulla myös Ilostu-toimistolle. Hinnasto täällä.

Lisätietoja ryhmäjumpasta

Jumppakertojen määrä riippuu kauden pituudesta. Jumpat järjestetään kauden aikana viikoittain ja niiden kesto kerrallaan on 45 minuuttia. Jumppaan on silti hyvä varata tunti aikaa.

Yhden jumpan hinta on 9,50 €/hlö. Ryhmät toteutuvat, kun osallistujia on vähintään 10. Maksimimäärä ryhmälle on 12.

Maksut paikan päällä, ensimmäisellä kerralla suoritetaan alkaneen kauden jumppamaksu. Myös lasku on mahdollinen, kun siitä ilmoittaa etukäteen. Lasku tulee maksaa ennen ensimmäistä jumppaa.

Jumpat järjestetään Ilostu Oy:n tiloissa Konalassa, Helsingissä, osoitteessa Ristipellontie 16, 00390 Helsinki.

Ole kuin Arvi Lind ja tee Footbic-harjoitteita säännöllisesti!

Jalkateräsi ovat kehosi kivijalka – niiden toiminta vaikuttaa laajasti koko kehoon ja sinulla on mahdollisuus vaikuttaa niihin!

Tiesitkö tämän senioreiden kaatumisista?

Yli 65-vuotiaista joka kolmas ja yli 80-vuotiaista joka toinen kaatuu vähintään kerran vuodessa. Kaatuminen lisää riskiä kaatua uudelleen. Kaatumiset voivat aiheuttaa hankalia vammoja, esimerkiksi lonkkamurtumia, joita on vuosittain yli 7 000. 
Lonkkamurtumien esiintyvyyden pysyessä ennallaan, vuosittainen määrä kasvaa senioreiden määrän kasvusta johtuen noin 10 000:een vuoteen 2030 mennessä. (Lähde: UKK-instituutti)

Aihe on siis tärkeä. Vaikka kaatumisten määrät ovat valitettavan korkeita, loistava uutinen on se, että asialle voidaan tehdä jotakin! Ja itse asiassa aika paljonkin – ja vieläpä aika pienillä toimenpiteillä!

Tasapainoa kehittämällä kaatumiset vähenevät

Hangon kaupungilla oli 2020-2023 käynnissä hanke senioreiden kaatumisten ehkäisemiseksi. Hanke sisälsi paljon tasapainoa kehittäviä harjoitteita sekä sosiaalista vuorovaikutusta. Hankkeen aikana myös Footbicattiin ja seniorit innostuivat jumpasta! Hankkeessa senioreiden kaatumiset vähenivät 70 %.
 
Ilostu Footbic on jalkapohjien jumppa, joka tehdään pienillä, pehmeillä palloilla. Footbic Basic -pallot ovat pehmeät jalkapohjia aktivoivat pallot ja Pro-terapiapallo on hieman kovempi, patentoitu pallo, jolla on useita käyttötarkoituksia. Jumppa on paitsi hauskaa, myös tasapainoa kehittävää ja siten se ennaltaehkäisee kaatumisia. Footbic aktivoi jalkaterän pieniä lihaksia. Jalkaterän pienten lihasten täytyy toimia oikealla tavalla, jotta ihminen pystyy liikkua normaalisti, vaivatta ja kivuitta.

Jalkaterien vaivoja voidaan hoitaa ja kuntouttaa Footbicilla

Footbic on tehokas alaraajojen kuntouttaja, jonka avulla voidaan kuntouttaa useita kineettisen ketjun muutoksen aiheuttamia kiputiloja sekä vahvistaa jalkaterän lihaksia. Sillä voidaan ennaltaehkäistä myös jalkaterän ja akillesjänteiden virheasentoja. Footbicista on hyötyä myös ennen ja jälkeen leikkaushoidon. Yleisiä jalkaterän ongelmia ovat vaivaisenluu, vasaravarpaisuus, Mortonin syndrooma eli hermopinne ja plantaarifaskiitti, joka aiheuttaa usein kipua kantapäässä. Plantaarifaskian pitkäkestoinen kuormitustila voi aiheuttaa kantapiikin. Footbicilla voi kuntouttaa ja hoitaa näitä vaivoja.
 
Footbicin hyötyjä ovat mm. verenkierron edistäminen ja sen terveysvaikutukset, se edistää lymfa-kiertoa, aktivoi jalkapohjan hermopäitä, ylläpitää jalkaterän nivelten liikkuvuutta, rentouttaa jalkateriä ja koko kehoa hermopäätteiden kautta, vaikuttaa myönteisesti jalan asentoon ja aktivoi pieniä varpaita.
 
Footbic sopii kaikenikäisille ja -kuntoisille, sillä sitä voi tehdä myös istualtaan. Se on kaikille hyödyllistä ja erilaiset kivut muualla kehossa, kuten selässä, voivat vähentyä tai hävitä kokonaan säännöllisen jumppaamisen seurauksena. Diabeetikoille palloilla (erityisesti Pro-terapiapallolla) jumppaaminen tekee hyvää sen verenkierron tehostavan vaikutuksen ansiosta.

Yhteistyössä Footbicin kehittäjän kanssa Ilostu Footbic -konsepti senioreille

Footbicin on kehittänyt jo yli 30 vuoden kokemuksen omaava jalkateriin erikoistunut fysioterapeutti Ahto Kärnä. Aloitimme yhteistyön Ahton ja Footbicin kanssa keväällä 2023, kun tavattuamme Ahton kanssa innostuimme yhteistyön mahdollisuuksista ja sen tuomista hyödyistä seniorille! Me Ilostu Oy:llä olimme pitkään pohtineet, millä tavalla voisimme tarjota senioreille aidosti vaikuttavaa jumppaa, jolla olisi heidän hyvinvointiinsa merkittäviä vaikutuksia ja Ahto puolestaan innostui Ilostu Oy:n konseptista ja tiesi heti sanoa, että jalkapohjien kuntouttaminen tekee senioreille erittäin hyvää. Footbicin tasapainoa parantava vaikutus heijastuu myös kaatumisten ennaltaehkäisyyn ja vähentymiseen. Mitä enemmän Footbicista kuulimme ja opimme, sen innostuneemmaksi tulimme! 

Yhteistyössä Ahton kanssa olemme kehittäneet senioreille optimaalisen ja eniten hyötyä ja iloa tuovan Ilostu Footbic -tasapainojumpan. Lokakuussa 2023 esittelimme ensimmäistä kertaa Ilostu Footbic -tasapainojumpan suurelle yleisölle Huomenta Suomessa (katso uutisklippi tästä), jossa Ilostu Oy:n perustaja Iida Saloranta oli keskustelemassa kaatumisista sekä kertomassa tästä konkreettisesta ratkaisusta, jonka olemme kaatumisten ehkäisemiseksi luoneet. Tilaa nyt Ilostu Footbic -jumppa ja kerro, mitä tykkäsit! Otamme (aina) palautetta mielellämme vastaan – kehitetään senioreille yhdessä jumppa, joka mahdollistaa kotona asumisen, itsenäisen ja elämäniloisen arjen mahdollisimman pitkään!

Ilostu Footbic on jalkapohjien jumppa, joka tehdään pienillä, pehmeillä palloilla. Footbic Basic -pallot ovat pehmeät jalkapohjia aktivoivat pallot ja Pro-terapiapallo on hieman kovempi, patentoitu pallo, jolla on useita käyttötarkoituksia. Jumppa on paitsi hauskaa, myös tasapainoa kehittävää ja siten se ennaltaehkäisee kaatumisia. Footbic aktivoi jalkaterän pieniä lihaksia. Jalkaterän pienten lihasten täytyy toimia oikealla tavalla, jotta ihminen pystyy liikkua normaalisti, vaivatta ja kivuitta.

Ilostu kanssamme Footbic-jumpasta!

Ota yhteyttä ja varaa yksilöohjaus!

Soita meille tai lähetä sähköpostia, niin jutellaan lisää!

Voit myös halutessasi varata tutustumispuhelun, jonka aikana keskustelemme palvelutarpeestasi ja toiveistasi. Puhelun aikana voimme keskustella siitä, mitkä palveluistamme sopisi tilanteeseesi parhaiten. Jos toiveena on tilata palvelua kotiin, valitsemme toiveidesi pohjalta sinulle sopivimman ilostuttajan ja sovimme ensimmäisen käyntiajan.

Tutustu myös Ilostu-senioripalveluihin ja katso, mitä asiakkaamme sanovat

juuri nyt tarjoamme:

Ilmainen testikäynti, 2 tuntia

Testaa ja ilostu! Tarjoamme ensimmäisen Ilostuttajan käynnin ilmaiseksi! Testikäynti on esimerkki ilostuttajan käynnistä. Käynnin kesto 2 tuntia. Testikäynnillä voit testata miten ilostuttajan käynnit sopisivat arkeesi. Testikäynti ei sido mihinkään.

Kampanjatarjous voimassa 2021 toukokuun ajan!