fbpx

Ilostu-tiimi

Tiimisivulla voit tutustua tiimiimme, jossa työskentelevät iloiset,
reippaat ja luotettavat ilostuttajat!


Iida, Espoo
Perustaja, ilostuttaja ja toimitusjohtaja

Olen Ilostu Oy:n perustaja, ilostuttaja, toimitusjohtaja ja yrittäjä. Olen kotoisin Etelä-Pohjanmaalta, Lapualta ja muutin Helsinkiin keväällä 2011 heti yo-kirjoitusteni jälkeen. Valmistuin syksyllä 2016 Haaga-Heliasta liiketalouden tradenomiksi, yrittäjyyteen opinnoissani suuntautuen.

Vapaa-ajallani pidän lenkkeilystä ja ulkoilusta Cockerspanielimme Jaffan kanssa. Perheeseemme kuuluu Jaffan ja minun lisäksi kihlattuni Miika sekä melkein 10-kiloinen Maine coon -kissa nimeltä Lucas.

Rakastan luontoa, valokuvaamista, matkustelua sekä ajanviettoa minulle tärkeiden ihmisten kanssa. Innostun helposti ja unelmoin suuria. Tykkään pysyä liikkeessä ja kehittää jatkuvasti jotakin uutta – siksi olenkin yrittäjä. 😉 Teen aina parhaani, ja kun jotakin päätän, niin sen myös teen. Nyt olen päättänyt luoda parasta ja innovatiivisinta palvelua senioreille. Tervetuloa mukaan seuraamaan Ilostu Oy:n kehitystä!

Kesäkuun 2019 lopussa perustin Facebookiin Senioripuhetta-nimisen ryhmän, senioriyhteisön. Sinne toivotan sinutkin lämpimästi tervetulleeksi!
Samannimisen podcastin aloitin elokuussa 2019. Podcast ilmestyy aina maanantaisin ja sitä voit kuunnella joko Spotifyssa tai YouTubessa. Jännittävää – nyt opetellaan ja uskalletaan uusien juttujen parissa!

Psst. Jos haluat tietää lisää, lue Ilostu Oy:n perustamistarina täältä.
Ilostu Oy:stä ja minusta kirjoitetut lehtijutut löydät täältä.
Oman instagramini löydät täältä, tervetuloa seuraamaan!


Katja, Helsinki
Palveluvastaava

Työskentelen Ilostu-tiimimme palveluesimiehenä sekä ilostuttajana.
Meillä on iloinen, energinen ja ammattitaitoinen tiimi ja saan työstäni iloa joka päivä.

On hienoa nähdä, kuinka työmme auttaa asiakkaitamme ja kuinka paljon voimme helpottaa heidän arkeaan. On mahtavaa olla uudistamassa alaa ja päästä luomaan yhteistyötä eri toimijoiden välille.

Olen koulutukseltani lähihoitaja-jalkahoitaja. Olen työskennellyt hoitoalalla yli 20 vuotta. Palveluvastaavan työn lisäksi työskentelen myös senioreiden jalkaterveyden parissa tehden jalkahoitoja.

Perheeseeni kuuluu mieheni, kaksi lastamme sekä koiramme Lili. Vapaa ajalla ulkoilen Lilin kanssa, kuuntelen musiikkia ja vietän aikaa ystävien kanssa. Perheenä harrastamme elokuvien katselua ja matkustelua.


Nilla, Helsinki
Markkinointikoordinaattori
(kuva ja esittely tulossa pian!)


Rosanna, Helsinki
Ilostuttaja

Olen kasvatustieteilijä ja kuvataiteilija. Aloitin Ilostulla helmikuussa 2019. Olemme keksineet asiakkaiden kanssa yhteistä tekemistä ja projekteja aina pienremontoinnista pilatekseen ja kalan ruotimiseen. Suosikkini on kuitenkin ulkoilu vuodenajasta riippumatta kaikille kunnon mukaan. Tavoitteenani työssäni on hyvinvointi ja hyvä elämänlaatu ja myös se, että ilo pysyy myös vierailujeni välissä.


Veronica, Helsinki
Ilostuttaja

Olen viimeisen vuoden sosionomiopiskelija ja teen töitä opintojeni ohella. Aloitin työt Ilostulla joulukuussa 2018.

Asiakkaiden kanssa parasta on hyvät keskustelut ja yhteiset ulkoiluhetket. On hienoa huomata, että on saanut rakennettua luottamuksen asiakkaaseen sekä hänen läheisiinsä. Työni antaa minulle paljon ja olen kiitollinen saadessani työskennellä näin hienossa ja tiiviissä työyhteisössä.

Vapaa-aikani vietän ystävieni parissa. Nautin matkustelusta ja mökkeilystä ja pyrinkin säännöllisesti viettämään viikonlopun mökillä, tasapainottaakseni opintoja ja töitä.


Hanna, Vantaa
Ilostuttaja

Koulutukseltani olen restonomi ja elintarvikkeen valmistaja. Työkokemusta on usealta eri alalta, mutta lähes aina ihmisläheisen työn parissa. Harrastuksiani ovat ruoanlaitto ja liikunta. Olen matkaillut ja asunut useammassa eri maassa. Matkustelu sekä erilaiset kulttuurit kiinnostavat. Minulla on puoliso ja 2-vuotias poika.

Ilostuttajana parasta ovat ihanat asiakkaat ja heiltä saatu palaute, todella mukava ja sopivan tiivis työyhteisö sekä itsenäinen työ.


Jutta, Helsinki
Ilostuttaja

Olen kotoisin pohjoisesta, Torniosta ja valmistunut lähihoitajaksi 2013. Rakastan tehdä työtä seniorien parissa ja ilostuttaa heidän päiväänsä positiivisuudellani. Työ on lähellä sydäntäni ja teen työtä hyvin asiakaslähtöisesti. Mottoni on: tee tätä työtä niin kuin haluaisit itse tulla kohdelluksi. Tässä työssä pidän siitä, että olemalla asiakkaiden tukena arkipäiväisissä asioissa, he kokevat olonsa turvalliseksi kotona asuen.

Vapaa-ajallani tapaan ystäviä, urheilen ja viihdyn kotona. Ystävät ja perhe ovat minulle tärkeitä. Tykkään myös ulkoilla, laittaa ruokaa ja keskustella. Sisälläni asuu pieni viherpeukalo, joten kukat ja kasvit ovat sydäntäni lähellä. Ystäväni kuvaavat minua luotettavaksi, iloiseksi ja avoimeksi.


Sanni, Espoo
Ilostuttaja
(esittely ja kuva tulossa pian!)


Päivi, Espoo
Ilostuttaja
(esittely ja kuva tulossa pian!)


Haluatko olla osa tiimiämme? Voit aina lähettää avoimen hakemuksen meille, mikäli ilostuttajan työ on lähellä sydäntäsi ja koet olevasi oikeassa paikassa seniorien parissa! Lähetä meille hakemuksesi ja CV:si osoitteeseen rekry@ilostu.fi.