fbpx

Ilostu-tiimi

Rosanna, Helsinki
Ilostuttaja

Olen kasvatustieteilijä ja kuvataiteilija. Aloitin Ilostulla helmikuussa 2019. Olemme keksineet asiakkaiden kanssa yhteistä tekemistä ja projekteja aina pienremontoinnista pilatekseen ja kalan ruotimiseen. Suosikkini on kuitenkin ulkoilu vuodenajasta riippumatta kaikille kunnon mukaan. Tavoitteenani työssäni on hyvinvointi ja hyvä elämänlaatu ja myös se, että ilo pysyy myös vierailujeni välissä.

Jutta, Helsinki
Ilostuttaja

Olen kotoisin pohjoisesta, Torniosta ja valmistunut lähihoitajaksi 2013. Rakastan tehdä työtä seniorien parissa ja ilostuttaa heidän päiväänsä positiivisuudellani. Työ on lähellä sydäntäni ja teen työtä hyvin asiakaslähtöisesti.

Mottoni on: tee tätä työtä niin kuin haluaisit itse tulla kohdelluksi. Tässä työssä pidän siitä, että olemalla asiakkaiden tukena arkipäiväisissä asioissa, he kokevat olonsa turvalliseksi kotona asuen.

Vapaa-ajallani tapaan ystäviä, urheilen ja viihdyn kotona. Ystävät ja perhe ovat minulle tärkeitä. Tykkään myös ulkoilla, laittaa ruokaa ja keskustella. Sisälläni asuu pieni viherpeukalo, joten kukat ja kasvit ovat sydäntäni lähellä. Ystäväni kuvaavat minua luotettavaksi, iloiseksi ja avoimeksi.

Hanna, Vantaa
Ilostuttaja

Koulutukseltani olen restonomi ja elintarvikkeen valmistaja. Työkokemusta on usealta eri alalta, mutta lähes aina ihmisläheisen työn parissa. Harrastuksiani ovat ruoanlaitto ja liikunta. Olen matkaillut ja asunut useammassa eri maassa. Matkustelu sekä erilaiset kulttuurit kiinnostavat. Minulla on puoliso ja 2-vuotias poika.

Ilostuttajana parasta ovat ihanat asiakkaat ja heiltä saatu palaute, todella mukava ja sopivan tiivis työyhteisö sekä itsenäinen työ.

Sanni, Helsinki
Ilostuttaja

Aloitin työt Ilostu Oy:ssä keväällä 2019. Olen työskennellyt paljon asiakaspalvelutyössä ja tässä työssä parasta on, kun näkee ilostuttaneensa asiakasta – on ihanaa, kuinka pienetkin asiat voivat tehdä seniorin iloiseksi.

Olen luonteeltani rento, rempseä ja iloinen ja pidän syvällisistä keskusteluista asiakkaiden kanssa. Arvostan seniorien elämänkokemusta ja siksi keskustelut heidän kanssaan ovat niin arvokkaita. Olen kiinnostunut matkailusta ja eri kulttuureista, tanssista ja taiteista.

Päivi, Espoo
Ilostuttaja

Aloitin työt Ilostu-tiimissä ystäväni suosituksesta vuonna 2020. Hänen äitinsä on ollut tyytyväinen Ilostu Oy:n asiakas vuodesta 2019 lähtien.

Olen ollut useammalla eri palvelualalla ja aina kiinnostunut ihmisten hyvinvoinnista. Seniorit ovat erityisesti lähellä sydäntäni, sillä he ovat osa meidän menneisyyttä, nykyisyyttä ja tulevaisuutta. Heillä on paljon elämänkokemusta ja tietoa maailmanmenosta. Kun vierailen heidän kodeissaan ja kun he kertovat elämästään, opin aina uutta ja he ovat onnellisia kohtaamisista, joissa ollaan läsnä. Heillä on usein monia haasteita, etenkin terveyteen liittyen ja siksi, että heidän sosiaalinen elämänsä on saattanut kaventua.

Tuntuu hyvältä, kun puhelemme, teemme ruokaa, ulkoilemme, juomme kahvia, luemme ja kudomme sukkaa asiakkaiden kanssa. Heidän olemuksensa muuttuu käynnin aikana piristyneemmäksi ja he ottavat osaa puuhailuun sekä osoittavat kiitollisuutensa käynnistä.

Minä olen kiitollinen, että voin osoittaa tekeväni hyvää työtä ja olla osa upeaa Ilostu-tiimiä.

Pinja, Helsinki
Harjoittelija, geronomiopinnot

toimistolla ilostuttavat taustajoukot

Katja, Helsinki
Palveluvastaava

Työskentelen Ilostu-tiimimme palveluvastaavana sekä ilostuttajana.
Meillä on iloinen, energinen ja ammattitaitoinen tiimi ja saan työstäni iloa joka päivä.

On hienoa nähdä, kuinka työmme auttaa asiakkaitamme ja kuinka paljon voimme helpottaa heidän arkeaan. On mahtavaa olla uudistamassa alaa ja päästä luomaan yhteistyötä eri toimijoiden välille.

Olen koulutukseltani lähihoitaja-jalkahoitaja. Olen työskennellyt hoitoalalla yli 20 vuotta. Palveluvastaavan työn lisäksi työskentelen myös senioreiden jalkaterveyden parissa tehden jalkahoitoja.

Perheeseeni kuuluu mieheni, kaksi lastamme sekä koiramme Lili. Vapaa ajalla ulkoilen Lilin kanssa, kuuntelen musiikkia ja vietän aikaa ystävien kanssa. Perheenä harrastamme elokuvien katselua ja matkustelua.

Nilla, Vantaa
Markkinointikoordinaattori

Kun olen kysynyt ympäriltäni, miten muut kuvailisivat minua, saan aina kuulla olevani innostava. Sellainen koen myös itse olevani ja innostun myös itse todella herkästi.

Rakastan kokeilla kaikkea uutta peloista huolimatta ja kannustan myös muita ikään katsomatta kokeilemaan uusia asioita ennakkoluulottomasti. Tietenkin omaa terveyttä kuunnellen.

Uusimpana kokeiluna aloitin skeittaamaan ja lumilautailemaan aikuisiällä. Ihan suosikkiasioita elämässäni on surffaaminen ja uusiin kulttuureihin tutustuminen!

Olen valmistunut sosionomiksi syksyllä 2019 ja taustalla on pitkä kokemus myynnin ja asiakaspalvelun työstä. Tällä kombolla tuon hyvän tasapainon markkinointikoordinaattorina Ilostu-tiimissä. On ilo työskennellä tiimissä, joka on innostava, iloinen ja ammattitaitoinen!

Iida, Espoo
Perustaja ja toimitusjohtaja

Olen Ilostu Oy:n perustaja, ilostuttaja, toimitusjohtaja ja yrittäjä. Olen kotoisin Etelä-Pohjanmaalta, Lapualta ja muutin Helsinkiin keväällä 2011 heti yo-kirjoitusteni jälkeen. Valmistuin syksyllä 2016 Haaga-Heliasta liiketalouden tradenomiksi, yrittäjyyteen opinnoissani suuntautuen.

Vapaa-ajallani pidän lenkkeilystä ja ulkoilusta Cockerspanielimme Jaffan kanssa. Perheeseemme kuuluu Jaffan ja minun lisäksi mieheni sekä melkein 10-kiloinen Maine coon -kissa nimeltä Lucas.

Rakastan luontoa, matkustelua sekä ajanviettoa minulle tärkeiden ihmisten kanssa. Innostun helposti ja unelmoin suuria. Tykkään pysyä liikkeessä ja kehittää jatkuvasti jotakin uutta – siksi olenkin yrittäjä (lue: onnistuja). 😉 Teen aina parhaani, ja kun jotakin päätän, niin sen myös teen. Nyt olen päättänyt luoda parasta ja innovatiivisinta palvelua senioreille. Tervetuloa mukaan seuraamaan Ilostu Oy:n kehitystä!

Kesäkuun 2019 lopussa perustin Facebookiin Senioripuhetta-nimisen ryhmän, senioriyhteisön. Sinne toivotan sinutkin lämpimästi tervetulleeksi!
Samannimisen podcastin aloitin elokuussa 2019. Podcast ilmestyy aina maanantaisin ja sitä voit kuunnella joko Spotifyssa tai YouTubessa. Jännittävää – nyt opetellaan ja uskalletaan uusien juttujen parissa!

Psst. Jos haluat tietää lisää, lue Ilostu Oy:n perustamistarina täältä.
Ilostu Oy:stä ja minusta kirjoitetut lehtijutut löydät täältä.
Oman instagramini löydät täältä, tervetuloa seuraamaan!

Oletko sinä Ilostu-tiimimme seuraava ilostuttaja tai työskennellä muissa tehtävissä Ilostu Oy:ssä?

Haluatko olla osa tiimiämme? Älä odota seuraavaa rekryä, vaan lähetä meille avoin hakemus, mikäli työ Ilostu Oy:ssä kiinnostaa ja seniorit ovat lähellä sydäntäsi!

Lähetä meille hakemuksesi ja CV:si osoitteeseen rekry@ilostu.fi