Ilostu-tiimi

Tiimisivulla voit tutustu tiimiimme, jossa työskentelevät iloiset,
reippaat ja luotettavat ilostuttajat!


Iida, Espoo

Olen Ilostu Oy:n perustaja, ilostuttaja, toimitusjohtaja ja yrittäjä. Olen kotoisin Etelä-Pohjanmaalta, Lapualta ja muutin Helsinkiin keväällä 2011 heti yo-kirjoitusteni jälkeen. Valmistuin syksyllä 2016 Haaga-Heliasta liiketalouden tradenomiksi, yrittäjyyteen opinnoissani suuntautuen.

Vapaa-ajallani pidän lenkkeilystä ja ulkoilusta Cockerspanielimme Jaffan kanssa. Perheeseemme kuuluu Jaffan ja minun lisäksi kihlattuni Miika sekä melkein 10-kiloinen Maine coon -kissa nimeltä Lucas.

Rakastan luontoa, valokuvaamista, matkustelua sekä ajanviettoa minulle tärkeiden ihmisten kanssa. Innostun helposti ja unelmoin suuria. Tykkään pysyä liikkeessä ja kehittää jatkuvasti jotakin uutta – siksi olenkin yrittäjä. 😉 Teen aina parhaani, ja kun jotakin päätän, niin sen myös teen. Nyt olen päättänyt luoda parasta ja innovatiivisinta palvelua senioreille. Tervetuloa mukaan seuraamaan Ilostu Oy:n kehitystä!

Psst. Jos haluat tietää lisää, lue tarina Ilostu Oy:n syntymisestä täältä. Samalla sivulla on myös linkit Ilostu Oy:stä ja minusta tehtyihin lehtijuttuihin/julkaisuihin.


 


Sofia
, Vantaa
Palveluesimies

 


 

Rosanna, Helsinki
Ilostuttaja


Piia, Helsinki

Ilostuttaja
(kuva tulossa)


 

Veronica, Helsinki
Ilostuttaja


 

Sanni, Helsinki
Ilostuttaja


 

Olli Matti, Helsinki
Ilostuttaja


 

Pinja, Helsinki
Ilostuttaja


Hanna, Vantaa
Ilostuttaja
(kuva tulossa)


Haluatko olla osa tiimiämme? Voit aina lähettää avoimen hakemuksen meille, mikäli ilostuttajan työ on lähellä sydäntäsi ja koet olevasi oikeassa paikassa seniorien parissa! Lähetä meille hakemuksesi ja CV:si osoitteeseen rekry@ilostu.fi.