fbpx

Ilostu-tiimi

Tiimisivulla voit tutustu tiimiimme, jossa työskentelevät iloiset,
reippaat ja luotettavat ilostuttajat!


Iida, Espoo

Olen Ilostu Oy:n perustaja, ilostuttaja, toimitusjohtaja ja yrittäjä. Olen kotoisin Etelä-Pohjanmaalta, Lapualta ja muutin Helsinkiin keväällä 2011 heti yo-kirjoitusteni jälkeen. Valmistuin syksyllä 2016 Haaga-Heliasta liiketalouden tradenomiksi, yrittäjyyteen opinnoissani suuntautuen.

Vapaa-ajallani pidän lenkkeilystä ja ulkoilusta Cockerspanielimme Jaffan kanssa. Perheeseemme kuuluu Jaffan ja minun lisäksi kihlattuni Miika sekä melkein 10-kiloinen Maine coon -kissa nimeltä Lucas.

Rakastan luontoa, valokuvaamista, matkustelua sekä ajanviettoa minulle tärkeiden ihmisten kanssa. Innostun helposti ja unelmoin suuria. Tykkään pysyä liikkeessä ja kehittää jatkuvasti jotakin uutta – siksi olenkin yrittäjä. 😉 Teen aina parhaani, ja kun jotakin päätän, niin sen myös teen. Nyt olen päättänyt luoda parasta ja innovatiivisinta palvelua senioreille. Tervetuloa mukaan seuraamaan Ilostu Oy:n kehitystä!

Kesäkuun 2019 lopussa perustin Facebookiin Senioripuhetta-nimisen ryhmän, senioriyhteisön. Sinne toivotan sinutkin lämpimästi tervetulleeksi!
Samannimisen podcastin aloitin elokuussa 2019. Podcast ilmestyy aina maanantaisin ja sitä voit kuunnella joko Spotifyssa tai YouTubessa. Jännittävää – nyt opetellaan ja uskalletaan uusien juttujen parissa!

Psst. Jos haluat tietää lisää, lue Ilostu Oy:n perustamistarina täältä.
Ilostu Oy:stä ja minusta kirjoitetut lehtijutut löydät täältä.
Oman instagramini löydät täältä, tervetuloa seuraamaan!


 

Rosanna, Helsinki
Ilostuttaja
(esittely tulossa pian!)

 


 

Veronica, Helsinki
Ilostuttaja
(esittely tulossa pian!)


Hanna, Vantaa
Ilostuttaja
(kuva ja esittely tulossa pian!)


Katja, Helsinki
Ilostuttaja
(kuva ja esittely tulossa pian!)


Charlotta, Helsinki
Ilostuttaja
(kuva ja esittely tulossa pian!)


Nilla, Helsinki
Ilostuttaja
(kuva ja esittely tulossa pian!)

 


Haluatko olla osa tiimiämme? Voit aina lähettää avoimen hakemuksen meille, mikäli ilostuttajan työ on lähellä sydäntäsi ja koet olevasi oikeassa paikassa seniorien parissa! Lähetä meille hakemuksesi ja CV:si osoitteeseen rekry@ilostu.fi.