fbpx

Ilostu-tiimi

Tiimisivulla voit tutustu tiimiimme, jossa työskentelevät iloiset,
reippaat ja luotettavat ilostuttajat!


Iida, Espoo
Perustaja, ilostuttaja ja toimitusjohtaja

Olen Ilostu Oy:n perustaja, ilostuttaja, toimitusjohtaja ja yrittäjä. Olen kotoisin Etelä-Pohjanmaalta, Lapualta ja muutin Helsinkiin keväällä 2011 heti yo-kirjoitusteni jälkeen. Valmistuin syksyllä 2016 Haaga-Heliasta liiketalouden tradenomiksi, yrittäjyyteen opinnoissani suuntautuen.

Vapaa-ajallani pidän lenkkeilystä ja ulkoilusta Cockerspanielimme Jaffan kanssa. Perheeseemme kuuluu Jaffan ja minun lisäksi kihlattuni Miika sekä melkein 10-kiloinen Maine coon -kissa nimeltä Lucas.

Rakastan luontoa, valokuvaamista, matkustelua sekä ajanviettoa minulle tärkeiden ihmisten kanssa. Innostun helposti ja unelmoin suuria. Tykkään pysyä liikkeessä ja kehittää jatkuvasti jotakin uutta – siksi olenkin yrittäjä. 😉 Teen aina parhaani, ja kun jotakin päätän, niin sen myös teen. Nyt olen päättänyt luoda parasta ja innovatiivisinta palvelua senioreille. Tervetuloa mukaan seuraamaan Ilostu Oy:n kehitystä!

Kesäkuun 2019 lopussa perustin Facebookiin Senioripuhetta-nimisen ryhmän, senioriyhteisön. Sinne toivotan sinutkin lämpimästi tervetulleeksi!
Samannimisen podcastin aloitin elokuussa 2019. Podcast ilmestyy aina maanantaisin ja sitä voit kuunnella joko Spotifyssa tai YouTubessa. Jännittävää – nyt opetellaan ja uskalletaan uusien juttujen parissa!

Psst. Jos haluat tietää lisää, lue Ilostu Oy:n perustamistarina täältä.
Ilostu Oy:stä ja minusta kirjoitetut lehtijutut löydät täältä.
Oman instagramini löydät täältä, tervetuloa seuraamaan!


 

 

Katja, Helsinki
Palveluesimies
(esittely tulossa pian!)


Rosanna, Helsinki
Ilostuttaja
Olen kasvatustieteilijä ja kuvataiteilija. Aloitin Ilostulla helmikuussa 2019. Olemme keksineet asiakkaiden kanssa yhteistä tekemistä ja projekteja aina pienremontoinnista pilatekseen ja kalan ruotimiseen. Suosikkini on kuitenkin ulkoilu vuodenajasta riippumatta kaikille kunnon mukaan. Tavoitteenani työssäni on hyvinvointi ja hyvä elämänlaatu ja myös se, että ilo pysyy myös vierailujeni välissä.


 

 

Veronica, Helsinki
Ilostuttaja
(esittely tulossa pian!)


Hanna, Vantaa
Ilostuttaja
Minulla on puoliso ja 2-vuotias poika. Koulutukseltani olen restonomi ja elintarvikkeen valmistaja. Työkokemusta on usealta eri alalta, mutta lähes aina ihmisläheisen työn parissa. Harrastuksiani ovat ruoanlaitto ja liikunta. Olen matkaillut ja asunut useammassa eri maassa. Matkustelu sekä erilaiset kulttuurit kiinnostavat. Ilostuttajana parasta ovat ihanat asiakkaat ja heiltä saatu palaute, todella mukava ja sopivan tiivis työyhteisö sekä itsenäinen työ.


 

 

Jutta, Helsinki
Ilostuttaja
(esittely tulossa pian!)


Maija, Helsinki
Ilostuttaja
(esittely ja kuva tulossa pian!)


Haluatko olla osa tiimiämme? Voit aina lähettää avoimen hakemuksen meille, mikäli ilostuttajan työ on lähellä sydäntäsi ja koet olevasi oikeassa paikassa seniorien parissa! Lähetä meille hakemuksesi ja CV:si osoitteeseen rekry@ilostu.fi.