fbpx

Ilostuttaja-lähihoitaja, kokoaikainen

ILOSTU-TIIMI ETSII JOUKKOONSA ILOISTA JA ENERGISTÄ LÄHIHOITAJAA!

Ilostu Oy tarjoaa uudenlaisia, iloisia ja monipuolisia ei-sairaanhoidollisia tukipalveluja, jotka lisäävät elämäniloa ja tukevat seniorien itsenäistä kotona asumista. Tuotamme palveluja Helsingissä, Espoossa, Kauniaisissa ja Vantaalla. Ilostu Oy on perustettu marraskuussa 2016, ja sen on perustanut Iida Kujanpää.

 

HAUSSA ISOLLA SYDÄMELLÄ VARUSTETTU SENIORIALAN AMMATTILAINEN

Olet hakemamme henkilö, jos sinulla on lähihoitajan koulutus ja haluat tehdä työtä seniorien hyvinvointia ja elämänlaatua edistäen.

ASENNE RATKAISEE

Sinut on varustettu positiivisella can do -asenteella, mukaudut muutoksiin, tulet hyvin toimeen seniorien kanssa ja ymmärrät, että vaikka työ on antoisaa ja ihanaa, se vaatii sinulta vastuunottoa sekä kykyä toimia haasteellisemmissakin tilanteissa. Motivoidut haasteista ja koet onnistumisen tunteita haasteiden voittamisesta sekä asiakkaiden elämäntilanteiden paranemisesta ja hyvinvoinnin kohenemisesta. Sinulla on kyky hahmottaa asiakkaan kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista ja arjen sujuvuudesta melko nopeasti kokonaistilanne ja osaat toimia sen pohjalta.

TYÖN SISÄLTÖ JA TOIMINTATAPA

Työ sisältää monipuolisia työtehtäviä senioriasiakkaidemme kotona (esimerkiksi kaupassakäyntiapu, arjen organisointiapu, pyykkihuolto, älylaitteiden käyttöapu, saattoapu, asiakkaan kuljettaminen työautolla, keskusteluseura, ulkoiluseura, kuntouttava työ, kodin ylläpitosiivous, suihkutus- ja saunotusapu, verenpaineen mittaus, haavanhoito, ihonhoito, tukisidokset, kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin seuranta…).

Työsi on melko itsenäistä ja vaatii sinulta hyviä sosiaalisia taitoja. Työyhteisönä sinulla on innokas, yhteen hiileen puhaltava, iloinen, tarmokas ja uudistushaluinen Ilostu-tiimi. Työssä käytetään pääsääntöisesti Ilostu-työautoja, joilla voimme myös kuljettaa asiakkaitamme.

AMMATTITAITOSI JA PERSOONASI OVAT TÄRKEIMPIÄ VALTTIKORTTEJASI – NIITÄ ME ARVOSTAMME.

Hakijalta edellytämme:

 • lähihoitajan koulutusta
 • työkokemusta alalta
 • ajokorttia ja uskallusta ajaa pk-seudulla
 • kykyä työskennellä itsenäisesti
 • sujuvaa suomen kielen taitoa
 • iloista ja positiivista elämänasennetta

Tarjoamme sinulle:

 • kilpailukykyisen palkan
 • mahdollisuuden vaikuttaa työaikoihisi
 • monipuolisia työtehtäviä
 • tiimin tuen
 • iloisen, aktiivisen ja innovatiivisen tiimin
 • valmennuksia ja säännöllistä työnohjausta työhyvinvoinnin tueksi

Lisätietoa Ilostu Oy:stä löydät osoitteesta www.ilostu.fi.
Löydät meidät myös sosiaalisesta mediasta:
Facebook Ilostu Oy
Instagram @ilostuoy

Lähetä hakemuksesi sekä (kuvallinen) CV:si osoitteeseen rekry@ilostu.fi,
otsikkokenttään kirjoita: ”Lähihoitaja Ilostu-tiimiin”.
Huomioithan, että vain sähköpostitse kyseiseen osoitteeseen tulleet hakemukset, jotka sisältävät em. liitteet käsitellään.

Lisätietoja antaa Katja Mannila puhelimitse (p. 050 342 5312) torstaina 8.10. klo 12-13, maanantaina 12.10. klo 15-16 ja torstaina 15.10. klo 9-10 sekä koko hakuajan ajan sähköpostitse katja.mannila@ilostu.fi.

Haku on auki tiistaihin 20.10.2020 klo 16 saakka. Olethan nopea, sillä aloitamme haastattelut jo hakuajan aikana. Työ alkaa sopimuksen mukaan!

Noudatamme yksityisen sosiaalipalvelualan tes:iä. Palkkaus sopimuksen mukaan. Sopimuksessa on 6 kuukauden koeaika.