fbpx

Ilostuttajia, keikkatyö

ILOSTU-TIIMI ETSII JOUKKOONSA ILOISIA JA ENERGISIÄ KEIKKALAISIA!

Ilostu Oy tarjoaa uudenlaisia, iloisia ja monipuolisia ei-sairaanhoidollisia tukipalveluja, jotka lisäävät elämäniloa ja tukevat seniorien itsenäistä kotona asumista. Tuotamme palveluja Helsingissä, Espoossa, Kauniaisissa ja Vantaalla. Ilostu Oy on perustettu marraskuussa 2016, ja sen on perustanut Iida Kujanpää.

HAUSSA ISOLLA SYDÄMELLÄ VARUSTETTUJA KEIKKALAISIA ILOSTU-TIIMIIN

Olet hakemamme henkilö, jos haluat tehdä töitä keikkaillen tai osa-aikaisesti ja haluat tehdä työtä seniorien hyvinvointia ja elämänlaatua edistäen.

TYÖN SISÄLTÖ JA TOIMINTATAPA

Työ sisältää monipuolisia työtehtäviä senioriasiakkaidemme kotona (esimerkiksi kaupassakäyntiapu, arjen organisointiapu, pyykkihuolto, älylaitteiden käyttöapu, saattoapu, asiakkaan kuljettaminen työautolla, keskusteluseura, ulkoiluseura, kuntouttava työ, kodin ylläpitosiivous, suihkutus- ja saunotusapu, verenpaineen mittaus, haavanhoito, ihonhoito, tukisidokset, kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin seuranta…).

Työsi on melko itsenäistä ja vaatii sinulta hyviä sosiaalisia taitoja. Työssä käytetään pääsääntöisesti Ilostu-työautoja, joilla voimme myös kuljettaa asiakkaitamme. Oma auto katsotaan eduksi.

AMMATTITAITOSI JA PERSOONASI OVAT TÄRKEIMPIÄ VALTTIKORTTEJASI – NIITÄ ME ARVOSTAMME.

Hakijalta edellytämme:

  • iloista ja positiivista elämänasennetta
  • ajokorttia ja uskallusta ajaa pk-seudulla
  • kykyä työskennellä itsenäisesti
  • sujuvaa suomen kielen taitoa

Tarjoamme sinulle:

  • mahdollisuuden vaikuttaa työaikoihisi
  • monipuolisia työtehtäviä
  • tiimin tuen
  • iloisen, aktiivisen ja innovatiivisen tiimin

Lisätietoa Ilostu Oy:stä löydät osoitteesta www.ilostu.fi.
Löydät meidät myös sosiaalisesta mediasta:
Facebook Ilostu Oy
Instagram @ilostuoy

Lähetä hakemuksesi sekä (kuvallinen) CV:si osoitteeseen rekry@ilostu.fi,
otsikkokenttään kirjoita: ”Keikkalaisia Ilostu-tiimiin”.
Huomioithan, että vain sähköpostitse kyseiseen osoitteeseen tulleet hakemukset, jotka sisältävät em. liitteet käsitellään.

Lisätietoja antaa Katja Mannila puhelimitse (p. 050 342 5312) torstaina 8.10. klo 12-13, maanantaina 12.10. klo 15-16 ja torstaina 15.10. klo 9-10 sekä koko hakuajan ajan sähköpostitse katja.mannila@ilostu.fi.

Haku on auki maanantaihin 30.11.2020 klo 16 saakka. Olethan nopea, sillä aloitamme haastattelut jo hakuajan aikana. Työ alkaa sopimuksen mukaan!

Noudatamme yksityisen sosiaalipalvelualan tes:iä. Palkkaus sopimuksen mukaan. Sopimuksessa on 6 kuukauden koeaika.