fbpx

Kiitollisuutta huokuva viikko töissä

Tällä viikolla asiakastapaamiset ovat tuntuneet mahtavilta. Vaikka asiakkaideni tapaaminen on aina todella mukavaa, nyt iloisuus, kiitollisuus ja hyväntuulisuus ovat olleet vielä normaalia enemmän pinnalla. Sekä minulla että asiakkaillani.

Heinäkuun alussa (suurin) osa asiakkaistani lomaili ainakin jonkun pätkän. Tapaamisia oli normaalia vähemmän, mutta kuitenkin tasaisen säännöllisesti. Huomaan nyt, kun asiakkaani ovat palanneet kesämökeiltään ja kesälomiltaan, että minullahan oli ihan ikävä heitä!

Uskon, että asiakkaideni viettämä kesäloma on tuonut uutta ja pirteää tuulahdusta ja vaikuttaa meihin molempiin. Asiakkaani ovat piristyneet kesän tapahtumista ja asiakkaideni jälleennäkeminen on molemmille iloinen asia. Kesä näyttää olevan on tuplatun ilon aikaa!

Tiistaina, keskiviikkona ja torstaina olen saanut sanatonta kiitosta eleiden merkeissä ja jokaiselta asiakkaalta erityisen paljon ihania sanoja iloisuudestani, tuomastani raikkaasta tuulahduksesta ja kiitollisuudesta, jota läsnäoloni ja apuni asiakkaissani on saanut aikaan. Keskiviikkona asiakaspariskunnan toinen osapuoli sanoi minua ihme tyypiksi – positiivisessa mielessä – kun pariskunnan toisen osapuolen mieliala muuttui käyntini myötä parempaan. ☺️

Tämän työn mukanaan tuoman kiitollisuuden määrää ei pysty sanoin kuvailla. Voisin käyttää kaikki kliseet ja silti tarkoittaa niitä. Saan lähteä töihin joka päivä iloisella mielellä ja monesti palaan kotiin vielä iloisempana. On vaikea pukea sanoiksi ajatuksia ja tunteita, joita asiakkaani minussa herättävät ilman, että ne kuulostaisivat liioitelluilta. En voi tarpeeksi korostaa, miten ihanaa ikäihmisten parissa on työskennellä. Heidän kanssaan nykyajan kiireet unohtuvat. Kukaan ei selaa jatkuvasti puhelinta tai ole muissa maailmoissa. Kun asioista sovitaan, sopimukset pitävät. Heidän kanssaan luottamus on vahva ja jollain tavalla heidän kanssaan oleminen tuntuu erityisen aidolta. Tuntuu kuin heidän luonaan olisi tyyneyden kuplassa.

Tänään tapaan erään herttaisen asiakkaani, jolle seura tuntuu olevan palveluideni tärkein osa. Näen jo silmissäni, kun ovi aukeaa ja hänen silmänsä suurenevat ja kasvoille nousee hymy. Kuulen mielessäni ”Hei hei” – sillä tietyllä äänenpainolla. Ensimmäisenä vien roskat ja sitten istahdamme suunnittelemaan päivän aikataulua.

Työni on ihanaa! 🌳

Aurinkoista viikonloppua! ☀️

💚 Iida

 

Jaa tämä kirjoitus:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp