Lisätietoa tukipalveluista

Kotitalousvähennys ja alv 0 % -hinnoittelu

🔸 Voit hakea kotitalousvähennyksen kotona suoritettavista palveluista. Vuonna 2019 kotitalousvähennysoikeus on 50 % työn osuudesta. Omavastuu on 100 euroa ja enimmäismäärä 2 400 €/henkilö. Kotitalousvähennys huomioiden palvelujen tuntihinta alk. 20,83 €/h*. (*Innostunut-kumppanuus 10 h/kk). Katso konkreettiset laskutoimitukset kotitalousvähennyksen tuomasta huojennuksesta täältä.

🔸 Jos toimintakykysi on alentunut, voit ostaa palveluja alv 0 % -hinnoin. Tekemämme palvelusopimus ja -suunnitelma oikeuttavat edullisempiin alv 0 % -hintoihin. Toimintakyvyn arviointi tehdään palveluntarjoajan ja -saajan välisen keskustelun perusteella, eikä siihen tarvita lääkärintodistuksia. Katso hinnasto.

🔸 Mikäli samassa osoitteessa asuu kaksi palvelunsaajaa, lasku voidaan jakaa puoliksi ja laskuttaa kumpaakin erikseen. Tapauksessa, jossa palvelun maksajia on useampia (esimerkiksi asiakkaan lapset), voidaan lasku jakaa kaikkien maksajien kesken. Lisäksi jokainen maksaja voi tehdä omasta osuudestaan kotitalousvähennyksen. Autamme mielellämme laskun osituksen kannattavuuden laskemisessa.


Mitkä ovat Ilostu Oy:n toiminta-aluetta ja milloin yritys on perustettu?

🔸Ilostu Oy on rekisteröity Helsingin, Espoon, Kauniaisten ja Vantaan yksityisiä sosiaalipalveluja tuottavien yritysten rekisteriin ja on oikeutettu tarjoamaan palveluja arvonlisäverottomasti, eli alv 0 % -hinnoin.

🔸 Ilostu Oy:n senioripalveluja tuotetaan Helsingin, Espoon, Kauniaisten ja Vantaan alueella.

🔸 Ilostu Oy on perustettu marraskuussa 2016. Yrityksen on perustanut Iida Kujanpää.

🔸 Ilostu Oy:llä on Suomalaisen Työn Liiton myöntämä
avainlippumerkki tunnustuksena suomalaisesta työstä.


Millaiset toimintatavat Ilostu Oy:llä on?

🔸 Meiltä seniorin luona käy sama vakioilostuttaja! Molemmille on mukavampaa, kun toisiin voi tutustua kunnolla!

🔸 Kulkeminen paikasta toiseen suoritetaan aina turvallisuussyistä joko julkisilla liikennevälineillä tai taksilla. Asiakas maksaa oman matkalippunsa sekä taksilla liikuttaessa taksimatkan.

🔸 Kaupassakäynti asiakkaan puolesta suoritetaan aina käteisellä tai vaihtoehtoisesti ruokaostokset voidaan tehdä ja maksaa verkossa, kauppojen verkkokauppapalvelussa. Ilostuttaja ottaa aina ostoksista kuitin.

🔸 Tapaaminen tulee perua viimeistään 24 h ennen sovitun tapaamisajan alkamista. Aamulla havaitut sairastapaukset pyydämme ilmoittamaan välittömästi.

🔸 Ilostuttajaa ei voi lähettää pois kesken tapaamisen, mutta jos näin tehdään, laskutetaan asiakasta silti sovitulta ajalta.

🔸 Lounaalla tai kahvilla käymisestä aiheutuvat kustannukset kumpikin maksaa luonnollisesti itse.

🔸 Ei-kiireellisissä asioissa omaiset voivat olla yhteydessä Iidaan tai Lauraan Whatsappin kautta. Kiireellisissä ja arkaluontoisissa asioissa pyydämme soittamaan. Kurkkaa yhteystiedot täältä.

🔸 Lahjakortilla on mahdollista ilahduttaa tuttua kotona asuvaa senioria valitsemallasi tuntimäärällä!