fbpx

Lisätietoa tukipalveluista

Kotitalousvähennys ja alv 0 % -hinnoittelu

🔸Voit hakea kotitalousvähennyksen kotona suoritettavista palveluista. Vuonna 2019 kotitalousvähennysoikeus on 50 % työn osuudesta. Omavastuu on 100 euroa ja enimmäismäärä 2 400 €/henkilö. Kotitalousvähennys huomioiden palvelujen tuntihinta alk. 20 €/h.
🔸Jos toimintakykysi on iän tai sairauden vuoksi alentunut, voit ostaa palveluja alv 0 % -hinnoin. Tekemämme palvelusopimus ja -suunnitelma oikeuttavat edullisempiin alv 0 % -hintoihin. Toimintakyvyn arviointi tehdään palveluntarjoajan ja -saajan välisen keskustelun perusteella, eikä siihen tarvita lääkärintodistuksia. Katso hinnasto.
🔸Mikäli samassa taloudessa asuu kaksi palvelunsaajaa, lasku voidaan jakaa puoliksi ja laskuttaa kumpaakin erikseen. Tapauksessa, jossa palvelun maksajia on useampia (esimerkiksi asiakkaan lapset), voidaan lasku jakaa kaikkien maksajien kesken. Lisäksi jokainen maksaja voi tehdä omasta osuudestaan kotitalousvähennyksen. Autamme mielellämme laskun osituksen kannattavuuden laskemisessa.


Mitkä ovat Ilostu Oy:n toiminta-aluetta ja milloin yritys on perustettu?

🔸Ilostu Oy on rekisteröity Helsingin, Espoon, Kauniaisten ja Vantaan yksityisiä sosiaalipalveluja tuottavien yritysten rekisteriin ja on oikeutettu tarjoamaan palveluja arvonlisäverottomasti, eli alv 0 % -hinnoin.
🔸Syksyllä 2019 Ilostu Oy on rekisteröitynyt kotipalvelujen tuottajaksi, mikä tarkoittaa, että voimme tarjota lähihoitajiemme tuottamina myös hoidollisempia (ei edelleenkään sairaanhoidollisia) palveluja.
🔸Ilostu Oy:n senioripalveluja tuotetaan Helsingin, Espoon, Kauniaisten ja Vantaan alueella.
🔸Ilostu Oy on perustettu marraskuussa 2016. Yrityksen on perustanut Iida Kujanpää
🔸Ilostu Oy:llä on Suomalaisen Työn Liiton myöntämä
avainlippumerkki tunnustuksena suomalaisesta työstä.


Millaiset toimintatavat Ilostu Oy:llä on?

🔸Meiltä asiakkaalle nimitetään omailostuttaja sekä varailostuttaja, jotka pääsääntöisesti asiakkaan luona käyvät.
🔸Kulkeminen paikasta toiseen suoritetaan yleensä julkisilla liikennevälineillä tai taksilla. Asiakas maksaa molempien matkaliput sekä taksilla liikuttaessa taksimatkan. Voit myös tiedustella mahdollisuutta kuljetusapuun.
🔸Kaupassakäynti asiakkaan puolesta suoritetaan aina käteisellä ja ostoksista toimitetaan asiakkaalle kuitti ja vaihtorahat. Vaihtoehtoisesti ruokaostokset voidaan tehdä ja maksaa verkossa, kauppojen verkkokauppapalvelussa.
🔸Tapaaminen tulee perua viimeistään 24 h ennen sovitun tapaamisajan alkamista aina soittaen numeroon 050 511 8170. Aamulla havaitut sairastapaukset pyydämme ilmoittamaan välittömästi!
🔸Ilostuttajaa ei voi lähettää pois kesken tapaamisen, mutta jos näin tehdään, laskutetaan käynti silti sovitulta ajalta.
🔸Lounaalla tai kahvilla käymisestä aiheutuvat kustannukset kumpikin maksaa luonnollisesti itse.
🔸Ei-kiireellisissä asioissa asiakas voi olla yhteydessä suoraan omailostuttajaan. Omailostuttajan (ja varailostuttajan) tiedot kirjataan ylös asiakkaan palvelusopimukseen.
🔸 Lahjakortilla on mahdollista ilahduttaa tuttua kotona asuvaa senioria valitsemallasi tuntimäärällä!