fbpx

Mahtava viikko: asiakastapaamisia ja haastatteluja

No nyt on innokas olo! Tämä viikko tuntuu melkeinpä maagiselta. Joka päivä tuntuu tapahtuvan hienoja ja iloisia asioita! Yrityksen pohjaa on rakennettu sinnikkäästi ja huolellisesti perustamisesta lähtien ja nyt, perusasioiden ollessa valmiina ja kunnossa (kehitys on tietysti jatkuvaa…) pyörät ovat lähteneet pyörimään niin, että vähempikin jo hymyilyttäisi! Jälleen se todistettiin: kova uurastus palkitaan, aina.

Tämä viikko lähti vauhdikkaasti käyntiin, kun maanantaina sovimme erään rouvan kanssa tapaamisen tiistaille. Tapaamisessa syntyi asiakkuus – tai niin kuin itse haluan sanoa: kumppanuus. Haluan luoda vuorovaikutuksellisia ihmissuhteita, jolloin mielestäni kumppanuus sanana kuvastaa enemmän tasa-arvoista kohtaamista kuin sana asiakas. Suunnittelimme jo rouvan kanssa, mitä kaikkea maaliskuun tapaamiset tulevat pitämään sisällään. En tiedä, kumpi on enemmän innoissaan, minä vai hän. 😃

Tiistaina, tuon tapaamisen jälkeen puhelin soi ja kalenteriin ilmestyi tälle viikolle  vielä kaksi uutta tapaamista! Olen niin onnellinen tästä kaikesta. Melkein liikutun siitä, että saan kohdata niin aitoja ihmisiä. He asettelevat kysymykset ja pyynnöt ystävälliseen muotoon, kiittävät ja näyttävät kiitollisuutensa aidosti ja pitävät lupauksensa, kun jotakin sovitaan. Koen, että olen päässyt arvokkaiden asioiden ja ihmisten äärelle.

Tämän päivän iloinen uutinen oli Elon helmikuun numerossa julkaistu yrittäjätarina, jossa sain olla jakamassa tarinaani yrittäjyyden alkutaipaleesta. Haastattelu oli erittäin mukava ja kiitos hienosta tekstistä kuuluu kirjoittajalle! Yrittäjätarinan yhteydessä jaoin myös kokemukseni pohjalta tärkeimmät vinkkini aloittavalle yrittäjälle.

Elon yrittäjätarinaan tästä.
Vinkit aloittavalle yrittäjälle tästä.

Aurinkoista viikkoa! ☀️

💚 Iida

Jaa tämä kirjoitus:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp