fbpx

Meistä

Iloa jo vuodesta 2016!

Ilostu Oy on Suomen ensimmäinen uudenlaisia senioripalveluja tuottava yritys.

Ilostu Oy on syntynyt halusta toteuttaa senioreille uudenlaisia palveluja ja uudistaa raikkaalla ja iloisella otteella seniorialaa. Ilostu Oy on perustettu marraskuussa 2016 ja on siten Suomen ensimmäinen uudenlaisia senioripalveluja tarjoava yritys.

Yrityksen omistaa perustaja Iida Saloranta, joka keksi idean senioreille tarjottavasta palvelusta, kun näki kahvilassa iäkkään rouvaseurueen kippistämässä samppanjalla ja ymmärsi tuon olevan se kohderyhmä, jolle haluaa tarjota palvelua.

Ilostuttajien tiimi

Senioreiden ilostuttajat ovat sekä sote-alan koulutettuja että muiden alojen ammattilaisia – ja he tekevät seniorien elämästä iloisempaa ja sujuvampaa!

Meille töihin?

Sykkiikö sydämesi senioreille? Omaatko iloisen ja positiivisen elämänasenteen? Sitten olet oikeassa paikassa!

Tuomme iloa ja apua

Arvomme näkyvät päivittäisessä työssämme

ILO

Kohtaamme arjen positiivisuuden ja ilon kautta. Suhtaudumme haasteisiin mahdollisuutena kehittää itseämme ja toimintaamme, lannistumatta. Uskomme siihen, että positiivisen ja iloisen asenteen ansiosta asioihin löytyy helpommin ratkaisu ja että positiivisten tunteiden tunteminen vaikuttaa elämäämme, erityisesti terveyteen, myönteisesti.

AKTIIVISUUS

Olemme seniorin arjen ja hyvinvoinnin tukena – emme puolesta tekijänä senioria passivoiden. Työssämme näkyy kuntouttava työote ja aktivoimme senioreja asiakaskäynneillämme. Meille on tärkeää osallistaa senioria ja on palkitsevaa, kun seniori motivoituu aktivoitumaan, saa arjessa onnistumisen ja ilon kokemuksia sekä hyötyy käynneistä!

INNOVATIIVISUUS

Kaikkea toimintaamme ajaa innovatiisuus: uudistamme alaa ja luomme palvelukokonaisuuksia, jotka ovat senioreille uusia. Haluamme tehdä asioita freesisti, eri tavalla kuin ennen on tehty. Innovatiivisuus näkyy arjessamme, kun keksimme uudenlaisia ratkaisuja seniorin arjen helpottamiseksi ja hyvinvoinnin lisäämiseksi.

Visiomme on olla maailman paras senioripalveluntuottaja.
Missiomme on hyvinvoiva, terve ja elämäniloinen seniori.

Oma-aika lehden artikkeli Ilostu Oy:stä
Iida aamun uutisissa

Ilostu Oy Mediassa