fbpx

Mediabio & Medialle

Oma-aika lehden artikkeli Ilostu Oy:stä

Mediabio

Iida Saloranta on intohimoinen senioripalvelualan yrittäjä ja uudistaja. Iidan tavoitteena on mahdollistaa senioreille omannäköinen arki ja heidän suurimpien unelmiensa toteuttaminen.

Vuonna 2016 hän perusti Ilostu Oy:n nähtyään iäkkään rouvaseurueen kippistämässä samppanjalla. Iida ymmärsi, että tällaista iloa senioreiden elämään tarvitaan enemmän. Tämän ajatuksen siivittämänä hän perusti yrityksensä.

Iida on vahvasti sitä mieltä, että hyvinvointi ja elämänilo kuuluvat myös senioreille, ei vain nuoremmille sukupolville, ja että seniorialan radikaalille uudistukselle ja arvokkaan vanhenemisen kulttuurin vahvistamiselle on huutava tarve Suomessa ja maailmalla. Ilostu Oy:n tehtävä on muuttaa alaa parempaan suuntaan suuren sydämen ja inhimillisten arvojen avulla.

Iida on luennoinut senioripalveluiden uudistamisesta mm. I love me messuilla ja Metropoliassa, sekä kertonut yrityksensä matkasta alansa pioneeriksi kymmenille tuhansille ihmisille mm. Huomenta Suomessa ja Helsingin Sanomissa. Lisäksi Iida on perustanut Senioripuhetta-nimisen Facebook-ryhmän, jolle on järjestetty myös tapaamisia (Senioripuhetta-sivu).

Ilostu Oy:n missio on vahvistaa arvokkaan vanhenemisen kulttuuria.

Yhteydet:
iida.saloranta@ilostu.fi 
050 465 2366 
LinkedIn

Ilostu Oy on Suomen ensimmäinen uudenlainen senioripalveluja tuottava yritys.

Ilostu Oy on syntynyt halusta toteuttaa senioreille uudenlaisia palveluja ja uudistaa raikkaalla ja iloisella otteella seniorialaa. Ilostu Oy on perustettu marraskuussa 2016 ja on siten Suomen ensimmäinen uudenlaisia senioripalveluja tarjoava yritys.

Yrityksen omistaa perustaja Iida Saloranta, joka keksi idean senioreille tarjottavasta palvelusta, kun näki kahvilassa iäkkään rouvaseurueen kippistämässä samppanjalla ja ymmärsi tuon olevan se kohderyhmä, jolle haluaa tarjota palvelua.

Ladattavat tiedostot & kuvia

Jutellaan lisää?

Ota yhteyttä!