fbpx

ILOSTUTTAJA-LÄHIHOITAJA/SAIRAANHOITAJA, kokoaikainen

ILOSTU-TIIMI ETSII JOUKKOONSA ILOISTA JA ENERGISTÄ LÄHIHOITAJAA TAI SAIRAANHOITAJAA!

Ilostu Oy tarjoaa uudenlaisia, iloisia ja monipuolisia ei-sairaanhoidollisia tukipalveluja, jotka lisäävät elämäniloa ja tukevat seniorien itsenäistä kotona asumista. Tuotamme palveluja Helsingissä, Espoossa, Kauniaisissa ja Vantaalla. Ilostu Oy on perustettu marraskuussa 2016, ja sen on perustanut Iida Kujanpää.

HAUSSA ISOLLA SYDÄMELLÄ VARUSTETTU SENIORIALAN AMMATTILAINEN

Olet hakemamme henkilö, jos sinulla on lähihoitajan tai sairaanhoitajan koulutus ja haluat tehdä työtä seniorien hyvinvointia ja elämänlaatua edistäen.

ASENNE RATKAISEE

Sinut on varustettu positiivisella can do -asenteella, mukaudut muutoksiin, tulet hyvin toimeen seniorien kanssa ja ymmärrät, että vaikka työ on antoisaa ja ihanaa, se vaatii sinulta vastuunottoa sekä kykyä toimia haasteellisemmissakin tilanteissa. Motivoidut haasteista ja koet onnistumisen tunteita haasteiden voittamisesta sekä asiakkaiden elämäntilanteiden paranemisesta ja hyvinvoinnin kohenemisesta. Sinulla on kyky hahmottaa asiakkaan kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista ja arjen sujuvuudesta melko nopeasti kokonaistilanne ja osaat toimia sen pohjalta.

TYÖN SISÄLTÖ JA TOIMINTATAPA

Työ sisältää monipuolisia työtehtäviä senioriasiakkaidemme kotona (esimerkiksi kaupassakäyntiapu, arjen organisointiapu, pyykkihuolto, älylaitteiden käyttöapu, saattoapu, asiakkaan kuljettaminen työautolla, keskusteluseura, ulkoiluseura, kuntouttava työ, kodin ylläpitosiivous, suihkutus- ja saunotusapu, verenpaineen mittaus, haavanhoito, ihonhoito, tukisidokset, kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin seuranta…).

Työsi on melko itsenäistä ja vaatii sinulta hyviä sosiaalisia taitoja. Työyhteisönä sinulla on innokas, yhteen hiileen puhaltava, iloinen, tarmokas ja uudistushaluinen Ilostu-tiimi. Työssä käytetään pääsääntöisesti Ilostu-työautoja, joilla voimme myös kuljettaa asiakkaitamme.

AMMATTITAITOSI JA PERSOONASI OVAT TÄRKEIMPIÄ VALTTIKORTTEJASI – NIITÄ ME ARVOSTAMME.

Hakijalta edellytämme:

 • lähihoitajan tai sairaanhoitajan koulutusta
 • työkokemusta alalta
 • ajokorttia ja uskallusta ajaa pk-seudulla
 • kykyä työskennellä itsenäisesti
 • sujuvaa suomen kielen taitoa
 • iloista ja positiivista elämänasennetta

   

   

Tarjoamme sinulle:

 • kilpailukykyisen palkan
 • mahdollisuuden vaikuttaa työaikoihisi
 • monipuolisia työtehtäviä
 • tiimin tuen
 • iloisen, aktiivisen ja innovatiivisen tiimin
 • valmennuksia ja säännöllistä työnohjausta työhyvinvoinnin tueksi


Lisätietoa Ilostu Oy:stä löydät osoitteesta www.ilostu.fi.
Löydät meidät myös sosiaalisesta mediasta:
Facebook Ilostu Oy
Instagram @ilostuoy

Lähetä hakemuksesi sekä (kuvallinen) CV:si palkkatoiveineen osoitteeseen rekry@ilostu.fi,
otsikkokenttään kirjoita: ”Lähihoitaja Ilostu-tiimiin”.
Huomioithan, että vain sähköpostitse kyseiseen osoitteeseen tulleet hakemukset, jotka sisältävät em. liitteet käsitellään.

Lisätietoja antaa Iida Kujanpää puhelimitse (p. 044 7477 409) keskiviikkona 10.2. klo 12-13, maanantaina 15.2. klo 12-13, torstaina 18.2. klo 15-16 ja tiistaina 2.3. klo 14-15 sekä koko hakuajan ajan sähköpostitse iida.kujanpaa@ilostu.fi.

Haku on auki perjantaihin 5.3.2021 klo 16 saakka. Olethan nopea, sillä täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä! Työ alkaa sopimuksen mukaan!

Noudatamme yksityisen sosiaalipalvelualan tes:iä. Palkkaus sopimuksen mukaan. Sopimuksessa on 6 kuukauden koeaika.TA