fbpx

PALVELUVASTAAVA, kokoaikainen

ILOSTU-TIIMI ETSII ARJEN SANKARIA VASTAAMAAN PÄIVITTÄISESTÄ PALVELUJEN TUOTTAMISESTA!

Ilostu Oy on Suomen ensimmäinen uudenlaisia senioripalveluja tarjoava yritys. Tuotamme iloisia ja monipuolisia ei-sairaanhoidollisia palveluja, jotka lisäävät elämäniloa ja tukevat ennaltaehkäisevästi seniorien itsenäistä kotona asumista. Tuotamme palveluja Helsingissä, Espoossa, Kauniaisissa ja Vantaalla. Ilostu Oy on perustettu marraskuussa 2016, ja sen on perustanut Iida Kujanpää.

 OLETKO HAKEMAMME DYNAAMINEN, AVOIN JA ITSEOHJAUTUVA PALVELUVASTAAVA?

Olet hakemamme henkilö, jos sinulla on sote-alan AMK-tutkinto sekä kokemusta alalta ja esimiestyöskentelystä. Voit olla sopiva henkilö myös ilman esimieskokemusta, mikäli pystyt muuten näyttää olevasi oikea henkilö tähän työhön.

ASENNE RATKAISEE

Sinut on varustettu positiivisella can do -asenteella, mukaudut nopeisiinkin muutoksiin sekä hallitset ja johdat omaa työskentelyäsi. Olet itseohjautuva ja osaat priorisoida; näet, mihin milloinkin on tärkeää tarttua. Olet lämminhenkinen ja ystävällinen sekä luonteeltasi utelias ja positiivisen asenteen omaava. Sinulla on kokemusta seniorien parissa tehdystä työstä ja olet tottunut käyttämään useampia järjestelmiä sujuvasti (Microsoft Office: Word, PowerPoint, Excel sekä sote-alan järjestelmät: DomaCare ja TyövuoroVelho).

Sinulla on kyky hallita suuria kokonaisuuksia ja osaat suunnitella työskentelyäsi oman jaksamisesi kannalta optimaalisesti. Uskallat ottaa vastuuta ja toimia sinulle annetun vastuun pohjalta itsenäisesti. Sinun on helppoa tarttua puhelimeen ja selvittää se, mitä et vielä tiedä.

TYÖN SISÄLTÖ JA TOIMINTATAPA

Työ sisältää monipuolisesti esimiestyötä. Toimit ilostuttajien lähiesimiehenä ja tehtäviisi kuuluu työvuorolistojen laatiminen, asiakaskäyntien suunnittelu, työntekijöiden perehdyttäminen ja ohjaaminen sekä tiimipalverien vetäminen. Ylläpidät perehdytykseen, palveluihin ja toiminnan kehittämiseen liittyviä dokumentteja. Rekrytoit uusia työntekijöitä yhdessä toimitusjohtajan kanssa ja teet yhteistyötä palkanlaskijan kanssa. Toimit palvelujen vastuuhenkilönä ja huolehdit palvelujen laadusta yhdessä asiakkuusvastaavan kanssa. Teet yhteistyötä asiakkuusvastaavan kanssa jakaen asiakaspalveluun liittyviä tehtäviä sekä asiakaskäyntisuunnittelua. Tehtäviisi kuuluu myös toiminnan ja palvelujen kehittäminen yhteistyössä tiimin kanssa.

Työyhteisönä sinulla on toimistolla työskentelevä iloinen ja innovatiivinen tiimi sekä asiakastyössä työskentelevät kehitysmyönteiset ja aurinkoiset seniorien ilostuttajat.

AMMATTITAITOSI JA PERSOONASI OVAT TÄRKEIMPIÄ VALTTIKORTTEJASI – NIITÄ ME ARVOSTAMME.

Hakijalta edellytämme:

 • sote-alan AMK-tutkintoa ja työkokemusta alalta seniorien parissa
 • tuntemusta yksityisen sosiaalipalvelualan tes:istä
 • ajokorttia ja uskallusta ajaa autolla pk-seudulla
 • kykyä työskennellä ja tehdä ratkaisuja itsenäisesti
 • kykyä sietää painetta ja muutoksia kasvavassa yrityksessä
 • iloista, positiivista ja ratkaisukeskeistä asennetta

Mukava lisä on, jos suhtaudut positiivisesti esilläoloon eri medioissa sekä sosiaalisen median käyttöön.

Tarjoamme sinulle:

 • vastuullisen työn kasvavassa ja innovatiivisessa seniorialaa uudistavassa yrityksessä
 • mahdollisuuden kehittää omaa työnkuvaa ja vaikuttaa omaan työhön
 • tiimin tuen
 • iloisen, aktiivisen ja innovatiivisen tiimin
 • valmennuksia ja säännöllistä työnohjausta työhyvinvoinnin tueksi

Lisätietoa Ilostu Oy:stä löydät osoitteesta www.ilostu.fi.
Löydät meidät myös sosiaalisesta mediasta:
Facebook Ilostu Oy
Instagram @ilostuoy

Lähetä hakemuksesi, CV:si sekä palkkatoiveesi osoitteeseen rekry@ilostu.fi,
otsikkokenttään kirjoita: ”Palveluvastaava”.
Huomioithan, että vain sähköpostitse kyseiseen osoitteeseen tulleet hakemukset, jotka sisältävät em. liitteet käsitellään.

Lisätietoja antaa Iida Kujanpää puhelimitse (p. 044 7477 409) perjantaina 8.1. klo 14-15 ja maanantaina 11.1. klo 13-14 sekä koko hakuajan ajan sähköpostitse iida.kujanpaa@ilostu.fi.

Haku on auki keskiviikkoon 27.1.2021 klo 16 saakka. Olethan nopea, sillä aloitamme haastattelut jo hakuajan aikana. Työ alkaa 15.2.2021 tai sopimuksen mukaan.

Noudatamme yksityisen sosiaalipalvelualan tes:iä ja palkkaluokkaa G24E. Palkkaus sopimuksen mukaan. Sopimuksessa on 6 kuukauden koeaika.