fbpx

REKRY AUKI: VANHUSTYÖN AMMATTILAINEN ILOSTU-SENIORIPALVELUIHIN! 💚 + 👴🏼👵🏼 = 🌳

Ilostu Oy:n palvelukonsepti uudistuu keväällä 2019 ja haemme nyt joukkoomme vanhustyön ammattilaista.

Ilostu Oy tarjoaa uudenlaisia, iloisia ja monipuolisia ei-sairaanhoidollisia tukipalveluja, jotka lisäävät elämäniloa ja tukevat seniorien itsenäistä kotona asumista. Autamme luomaan sujuvaa, arvokasta ja iloista arkea jokaisen ikäihmisen yksilöllisten tarpeiden pohjalta. Meiltä seniorin luona käy sama tuttu henkilö, mikä lisää palvelun mielekkyyttä niin antaja- kuin saajaosapuolelle! Tuotamme palveluja Helsingissä, Espoossa, Kauniaisissa ja Vantaalla. Ilostu Oy on perustettu marraskuussa 2016, ja sen on perustanut Iida Kujanpää.

Etsimme nyt kokoaikaistuvaa vanhusalan ammattilaista!

Voimme ilolla kertoa, että olemme uudistamassa Ilostu-senioripalvelujen palvelukonseptia yhä monipuolisemmaksi. Olemme tästä hyvin innoissamme, sillä monipuolistuvan palvelutarjonnan myötä voimme tarjota senioreille entistäkin parempaa palvelua moniammatillisen ja uudistushaluisen tiimimme voimin.

Haemme nyt tiimiimme alalta kokemusta omaavaa vanhusalan ammattilaista, joka voi aloittaa työn osa-aikaisena mutta kokoaikaistua yhdessä tehdyn suunnitelman mukaisesti. Tässä työssä vaaditaan kokemusta ikäihmisten parissa työskentelystä, mutta koulutustaustasi voi olla monenlainen: voit olla esimerkiksi lähihoitaja, sairaanhoitaja, kotityöpalvelutyöntekijä, sosionomi tai geronomi.

Sinut on varustettu positiivisella can do -asenteella, tulet hyvin toimeen seniorien kanssa ja ymmärrät, että vaikka työ on antoisaa ja ihanaa, se vaatii sinulta vastuunottoa sekä kykyä toimia haasteellisemmissakin tilanteissa. Motivoidut haasteista ja koet onnistumisen tunteita haasteiden voittamisesta sekä asiakkaiden elämäntilanteiden paranemisesta ja hyvinvoinnin kohenemisesta.

Työ sisältää monipuolisia ja käytännönläheisiä työtehtäviä senioriasiakkaidemme kotona (esimerkiksi kaupassakäyntiapu, arjen organisointiapu, pyykkihuolto, kaavakkeiden täyttäminen, kodin siistiminen ja pieni siivous, älylaitteiden käyttöapu, saattoapu esim. lääkäriin, keskusteluseura, ulkoiluseura…). Työ edellyttää sosiaalialan ja vanhustyön tuntemista sekä asiakkaiden henkilökohtaisten tarpeiden laaja-alaista hahmottamiskykyä, ratkaisukeskeisyyttä ja itseohjautuvuutta.

Sovitte yhdessä asiakkaidesi kanssa kuukausittaiset käynnit ja suunnittelette niiden sisällön teidän yhdessä asettamienne tavoitteiden pohjalta. Sinä tiedät, mitä tarkoittaa kuntouttava sosiaalityö ja osaat toteuttaa työsi ennaltaehkäisevällä ja seniorin toimintakykyä tukevalla ja aktivoivalla tavalla. Sinulla pysyvät ohjakset käsissäsi, hallitset hyvin ajankäytön ja osaat priorisoida työtehtäviä. Olet myös herkkä havaitsemaan asiakkaiden tarpeita ja kuulemaan myös sen, mitä asiakas tarvitsee mutta ei sano ääneen. Työsi on melko itsenäistä ja vaatii sinulta hyviä sosiaalisia taitoja. Työyhteisönä sinulla on innokas, yhteen hiileen puhaltava, iloinen, tarmokas ja uudistushaluinen Ilostu-tiimi.

Työ tapahtuu asiakkaiden kotona Helsingin, Espoon, Kauniaisten ja Vantaan alueella. Toivomme sinulta joustavuutta, sitoutumista ja reipasta tekemisen asennetta sekä halua tehdä työsi erinomaisesti. Työhön vaaditaan ajokortti ja uskallusta ajaa autolla pk-seudulla.

Ammattitaitosi ja persoonasi ovat tärkeimpiä valttikorttejasi!

Hakijalta toivomme:

  • koulutusta ja kokemusta vanhus-, sosiaali- tai hoitoalalta
  • tehokasta toimintatapaa, ratkaisukeskeisyyttä, itseohjautuvuutta, aikaansaavaa asennetta ja hyvää ajanhallintaa
  • kykyä tehdä itsenäistä työtä ja olla oma-aloitteinen
  • halua tuottaa erinomaista palvelua ja ylittää asiakkaan odotukset kerta toisensa jälkeen
  • hyviä sosiaalisia taitoja ja herkkää havaitsemiskykyä
  • käytännönläheisyyttä ja kykyä keksiä tilanteisiin ratkaisuja
  • sujuvaa suomen kielen taitoa
  • iloista ja positiivista elämänasennetta
  • kykyä olla läsnä ja kuunnella
  • joustavuutta ja sitoutumista

Tarjoamme innostavan, positiivisen ja jatkuvasti kehittyvän energisen työyhteisön, jossa mielipiteesi, ajatuksesi ja kehitysideasi otetaan huomioon sekä jaksamisestasi pidetään huolta.

Lisätietoa Ilostu Oy:stä löydät osoitteesta www.ilostu.fi.
Löydät meidät myös sosiaalisesta mediasta:
Facebook Ilostu Oy
Instagram @ilostuoy

Lähetä hakemuksesi sekä kuvallinen CV:si osoitteeseen rekry@ilostu.fi,
otsikkokenttään kirjoita: ”Vanhustyön ammattilainen”.
Huomioithan, että vain sähköpostitse kyseiseen osoitteeseen tulleet hakemukset, jotka sisältävät em. liitteet (hakemus + kuvallinen CV), hyväksytään ja käydään läpi.

Lisätietoja antaa Iida Kujanpää, p. 050 511 8170 torstaina 7.3. klo 13-14 ja tiistaina 12.3. klo 12-13. Haku on auki perjantaihin 15.3.2019 klo 15 asti. Ole nopea, sillä aloitamme haastattelut jo hakuajan aikana. Työ alkaa sopimuksen mukaan (mahdollisimman pian)!

Noudatamme yksityisen sosiaalipalvelualan tes:iä. Sopimuksessa on 6 kuukauden koeaika.

Jaa tämä kirjoitus:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp