fbpx

Rekry auki: Haetaan ensimmäistä kotisiivoojaa Ilostu-senioripalveluihin! 🧹🧺 + 👵🏼👴🏼 = 💚

ILOSTU OY:N PALVELUKONSEPTI UUDISTUU JA HAEMME NYT SIIVOUSPALVELUTIIMIIN ENSIMMÄISTÄ KOTISIIVOOJAA!

Ilostu Oy tarjoaa uudenlaisia, iloisia ja monipuolisia ei-sairaanhoidollisia tukipalveluja, jotka lisäävät elämäniloa ja tukevat seniorien itsenäistä kotona asumista. Autamme luomaan sujuvaa, arvokasta ja iloista arkea jokaisen ikäihmisen yksilöllisten tarpeiden pohjalta. Meiltä seniorin luona käy sama tuttu henkilö, mikä lisää palvelun mielekkyyttä niin antaja- kuin saajaosapuolelle! Tuotamme palveluja Helsingissä, Espoossa, Kauniaisissa ja Vantaalla. Ilostu Oy on perustettu marraskuussa 2016, ja sen on perustanut Iida Kujanpää.

Palvelukonseptimme uudistuu ja ilolla voimme kertoa, että jatkossa tarjoamme asiakkaillemme myös siivouspalveluja.

MILLAISTA ILOSTU-KOTISIIVOOJAN TYÖ ON?

Kotisiivoojana pääset tekemään ihmisläheistä siivoustyötä, jolla on suuri merkitys ikäihmiselle. Kodin puhtaus vaikuttaa merkittävästi ihmisen hyvinvointiin ja usein siivous on seniorin ensimmäinen askel Ilostu Oy:n asiakkaaksi. Osaat välittää asiakkaalle tunteen, että hän on tervetullut Ilostu Oy:n asiakkaaksi. Toimit yhtenä osana monipuolista palvelukokonaisuuttamme ja olet usein ensimmäinen tiimiläinen, jonka senioriasiakas kohtaa. Osaat nähdä ihmisen kokonaisuutena ja hoitaa asiakkuuksia jokaisen henkilökohtaisten tarpeiden ja toiveiden mukaisesti.

MITÄ TYÖ SISÄLTÄÄ?

Kotisiivoojana työskentelet siivoustehtävissä senioriasiakkaimme kotona. Jokaisen asiakkaan kanssa tehdään yksilöllinen siivoussuunnitelma asiakkaan toiveiden pohjalta. Vaikka siivoustyö on suorittavaa, saattavat seniorit joskus itsekin innostua tarttumaan pölyhuiskaan ja osallistumaan siivouspuuhiin. Joillekin on tärkeää saada juoda pullakahvit siivouksen päätteeksi ja joskus käynnit voivat sisältää kotona avustavia tehtäviä siivouksen lisäksi. Siivouskäyntien sisältö pohjautuu aina yksilöllisesti seniorin senhetkisiin tarpeisiin, toiveisiin ja vointiin.

MITÄ TARJOAMME SINULLE?

Osana työyhteisöämme tulet oppimaan, miten voit tarjota senioreille parasta palvelua ja opit näkemään laaja-alaisesti jokaisen kulloisetkin – myös siivouspalvelujen ulkopuoliset – tarpeet. Me koulutamme sinut seniorien parissa työskentelyyn, riittää että seniorit ovat lähellä sydäntäsi ja puhtausala on osaamisalaasi.

Siivouspalvelutiimin ensimmäisenä tiimiläisenä sinulla on mahdollisuus päästä kehittämään kanssamme siivouspalvelujen kokonaisuutta ammattitaitosi ja kokemuksesi pohjalta.

Tarjoamme sinulle työpaikkaa sote-alan innovatiivisessa, seniorialaa uudistavassa, jatkuvasti kasvavassa ja kehittyvässä yrityksessä, jossa motivoituneen tiimin keskuudessa vallitsee hyvä yhteishenki, ilo, muista välittäminen, tasa-arvo, joustavuus, vuorovaikutuksellisuus ja ymmärrys. Me pidämme sinusta huolta ja haluamme luoda sinulle motivoivan ja inspiroivan työympäristön, jossa haluat työskennellä mahdollisimman pitkään. Me kuuntelemme sinua, kun sinulla on palautetta annettavana tai haluat jakaa kokemuksiasi. Meillä työntekijöistä välitetään aidosti.

MIKÄ ON MEILLE TÄRKEINTÄ?

Tärkeintä on, että sinä olet kiinnostunut puhtaudesta ja siivouksesta, ja että sinulle on tärkeää tehdä työsi huolella ja erinomaisesti – joka kerta. Toivomme myös, että seniorien kohtaaminen on sinulle luontevaa ja mielekästä – ja että haluat olla osana uraauurtavassa senioripalveluja uudistavassa työyhteisössä.

Plussaa on, jos sinulla on innovatiivisia kehitysideoita siivouksen tekemiseen ja ideoita ekologiseen siivoukseen! Ollessasi tiimin ensimmäinen siivooja, on sinulla mahdollisuus edetä urallasi Ilostu Oy:n siivouspalveluissa.

Työ on liikkuvaa ja melko itsenäistä. Työ tapahtuu asiakkaiden kotona Helsingin, Espoon, Kauniaisten ja Vantaan alueella. Työaika on arkisin klo 8-18 välillä. Toivomme sinulta joustavuutta, sitoutumista ja reipasta tekemisen asennetta sekä halua tehdä työsi hyvin. Työhön vaaditaan ajokortti ja uskallusta ajaa autolla pk-seudulla.

Rakennamme työsuhteesta kokoaikaisen, mutta aluksi toivomme hakijalta joustavuutta ja mahdollisuutta aloittaa osa-aikaisena.

Hakijalta toivomme:
-siivousalan koulutusta ja vähintään jonkin verran kokemusta siivoustyöstä
-tehokasta toimintatapaa, aikaansaavaa asennetta ja hyvää ajanhallintaa
-kykyä tehdä itsenäistä työtä ja olla oma-aloitteinen
-halua tuottaa erinomaista palvelua
-ideoita, kehityshalukkuutta ja innokasta asennetta
-hyviä sosiaalisia taitoja
-käytännönläheisyyttä ja kykyä keksiä tilanteisiin ratkaisuja
-sujuvaa suomen kielen taitoa (puhuttu, ymmärretty, luettu, kirjoitettu)
-iloista ja positiivista elämänasennetta
-kykyä olla läsnä ja kuunnella
-joustavuutta ja sitoutumista

Jos tämä houkuttelee ja koet, että ilmoituksessa kuvailtiin juuri sinua, hae meille töihin!

Lisätietoa Ilostu Oy:stä löydät osoitteesta www.ilostu.fi.

Lähetä hakemuksesi sekä CV:si osoitteeseen rekry@ilostu.fi, otsikkokenttään kirjoita: ”kotisiivooja”. Huomioithan, että vain sähköpostitse kyseiseen osoitteeseen tulleet hakemukset, jotka sisältävät em. liitteet (hakemus + CV), hyväksytään ja käydään läpi.

Lisätietoja antaa Iida Kujanpää, p. 050 511 8170 torstaina 23.5. klo 10-12 ja maanantaina 27.5. klo 12-14. Haku on auki sunnuntaihin 9.6.2019 klo 18 asti. Ole nopea, sillä työ alkaa mahdollisimman pian!

Noudatamme yksityisen sosiaalialan tes:iä, jossa palkkataso on siivousalaa parempi!
Sopimuksessa on 6 kuukauden koeaika.

Työpaikkailmoitus Duunitorissa.

Jaa tämä kirjoitus:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp