Rekry auki: Ilostu-siivooja senioripalveluihin! 🧹🧺 + 👵🏼👴🏼 = 💚

Ilostu Oy:n palvelukonsepti uudistuu ja haemme nyt joukkoomme ammattisiivoojaa.

Ilostu Oy tarjoaa uudenlaisia, iloisia ja monipuolisia ei-sairaanhoidollisia tukipalveluja, jotka lisäävät elämäniloa ja tukevat seniorien itsenäistä kotona asumista. Autamme luomaan sujuvaa, arvokasta ja iloista arkea jokaisen ikäihmisen yksilöllisten tarpeiden pohjalta. Meiltä seniorin luona käy sama tuttu henkilö, mikä lisää palvelun mielekkyyttä niin antaja- kuin saajaosapuolelle! Tuotamme palveluja Helsingissä, Espoossa, Kauniaisissa ja Vantaalla. Ilostu Oy on perustettu marraskuussa 2016, ja sen on perustanut Iida Kujanpää.

ETSIMME NYT KOKOAIKAISTUVAA SIIVOUSALAN AMMATTILAISTA!

Palvelukonseptimme uudistuu ja ilolla voimme kertoa, että jatkossa tarjoamme asiakkaillemme myös siivouspalveluja. Haemme tiimiimme ensimmäistä siivoojaa ja siitä syystä toivomme hakijalta mahdollisuutta aloittaa osa-aikaisesti. Työsuhteesta rakennetaan kokoaikainen, mutta alkuun työ on osa-aikaista ja vaatii työntekijältä hieman joustavuutta.

Ilostu-siivoojana pääset tekemään ihmisläheistä siivoustyötä, jolla on merkitystä. Kodin puhtaus vaikuttaa meidän jokaisen mielialaan ja hyvinvointiin merkittävästi ja usein siivous on ensimmäinen askel Ilostu Oy:n asiakkaaksi. Ilostu Oy:n ensimmäisenä ammattisiivoojana pääset kehittämään kanssamme siivouspalvelujen kokonaisuutta ammattitaitosi ja kokemuksesi pohjalta aina siivoustiimin rakentamisesta palvelun toimintatapojen luomiseen!

Työssä pääset kohtaamaan senioreja ja osana Ilostu-tiimiä tulet oppimaan, miten voit tarjota asiakkaillemme parasta palvelua ja näkemään laaja-alaisesti jokaisen kulloisetkin tarpeet. Meillä sinä kuulut tiiviinä osana Ilostu-tiimiimme ja meille on tärkeää, että sinä hallitset seniorien kanssa työskentelyn samalla lailla kuin ilostuttajamme. Me koulutamme sinut seniorien parissa työskentelyyn, riittää että seniorit ovat lähellä sydäntäsi.

Tärkeintä työtäsi ajatellen on, että sinä olet kiinnostunut puhtaudesta ja siivouksesta, ja että sinulle on tärkeää tehdä työsi huolella ja erinomaisesti – joka kerta. Plussaa on, jos sinulla on innovatiivisia kehitysideoita siivouksen tekemiseen ja ideoita ekologiseen siivoukseen!

Työ on melko itsenäistä ja tapahtuu asiakkaiden kotona Helsingin, Espoon, Kauniaisten ja Vantaan alueella. Toivomme sinulta joustavuutta, sitoutumista ja reipasta tekemisen asennetta sekä halua tehdä työsi hyvin. Työhön vaaditaan ajokortti ja uskallusta ajaa autolla pk-seudulla.

TÄSSÄ TYÖSSÄ TÄRKEINTÄ ON, ETTÄ ARVOSTAT PUHTAUTTA, OLET IDEARIKAS, AVOIN UUDENLAISILLE TOIMINTATAVOILLE JA RAKASTAT IHMISTEN KOHTAAMISTA!

Hakijalta toivomme:

 • siivousalan koulutusta ja kokemusta siivousalalta
 • tehokasta toimintatapaa, aikaansaavaa asennetta ja hyvää ajanhallintaa
 • kyky tehdä itsenäistä työtä ja olla oma-aloitteinen
 • tuntemusta ekologisesta siivouksesta
 • halua tuottaa erinomaista palvelua
 • ideoita, kehityshalukkuutta ja innokasta asennetta
 • hyviä sosiaalisia taitoja
 • käytännönläheisyyttä ja kykyä keksiä tilanteisiin ratkaisuja
 • sujuvaa suomen kielen taitoa
 • iloista ja positiivista elämänasennetta
 • kykyä olla läsnä ja kuunnella
 • joustavuutta ja sitoutumista

Tarjoamme innostavan, positiivisen ja jatkuvasti kehittyvän energisen työyhteisön, jossa mielipiteesi, ajatuksesi ja kehitysideasi otetaan huomioon sekä jaksamisestasi pidetään huolta!

Lisätietoa Ilostu Oy:stä löydät osoitteesta www.ilostu.fi.

Lähetä hakemuksesi sekä kuvallinen CV:si osoitteeseen rekry@ilostu.fi,
otsikkokenttään kirjoita: ”Ilostu-siivooja”.
Huomioithan, että vain sähköpostitse kyseiseen osoitteeseen tulleet hakemukset, jotka sisältävät em. liitteet (hakemus + kuvallinen CV), hyväksytään ja käydään läpi.

Lisätietoja antaa Iida Kujanpää, p. 050 511 8170. Haku on auki keskiviikkoon 17.4.2019 klo 18 asti. Ole nopea, sillä aloitamme haastattelut jo hakuajan aikana. Työ alkaa mahdollisimman pian!

Noudatamme yksityisen sosiaalialan tes:iä, joten palkkaus on parempi kuin siivousalalla!
Sopimuksessa on 6 kuukauden koeaika.

0 comments on “Rekry auki: Ilostu-siivooja senioripalveluihin! 🧹🧺 + 👵🏼👴🏼 = 💚Add yours →

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *