fbpx

Rekry: Lähihoitaja-jalkahoitaja Ilostu-tiimiin

ILOSTU OY:N PALVELUITA ON LAAJENNETTU JA ETSIMME NYT JOUKKOOMME LÄHIHOITAJA-JALKAHOITAJAA

Ilostu Oy tarjoaa uudenlaisia, iloisia ja monipuolisia ei-sairaanhoidollisia tukipalveluja, jotka lisäävät elämäniloa ja tukevat seniorien itsenäistä kotona asumista. Autamme luomaan sujuvaa, arvokasta ja iloista arkea jokaisen ikäihmisen yksilöllisten tarpeiden pohjalta. Meiltä seniorille nimetään tuttu omailostuttaja, mikä lisää palvelun mielekkyyttä niin antaja- kuin saajaosapuolelle! Tuotamme palveluja Helsingissä, Espoossa, Kauniaisissa ja Vantaalla. Ilostu Oy on perustettu marraskuussa 2016, ja sen on perustanut Iida Kujanpää.

lähihoitaja-jalkahoitaja -koulutuksella varustettu ammattilainen!

Ilostu Oy laajensi palveluvalikoimaansa syksyllä 2019 hoidollisempiin palveluihin voidakseen palvella asiakkaitaan yhä paremmin ja pidempään. Olemme edelleen ei-sairaanhoitoa tuottava senioripalveluyritys, mutta päädyimme laajentamaan toimintaamme hieman hoidollisempiin palveluihin huomattuamme, että seniorit eivät välttämättä tarvitse sairaanhoitoa, mutta moni tarvitsee aikaisempia palvelujamme hoidollisempaa palvelua jossain vaiheessa elämää. Moni myös haluaa pitää meidät elämässään mahdollisimman pitkään ja hoidollisten palvelujen avulla seniori voi halutessaan pitää saman palveluntuottajan jopa elämänsä loppuun saakka ilman, että kotona tarvitsee käydä monia eri palveluntuottajia ja useita uusia, ennestään tuntemattomia ihmisiä.

Lisäksi Ilostu Oy:n palveluvalikoima laajenee jalkahoidoilla, minkä vuoksi haemme nyt tiimiimme ensimmäistä kertaa lähihoitaja-jalkahoitajaa.

Olet hakemamme henkilö, jos sinulla on lähihoitajan (tai sairaanhoitajan) ja jalkahoitajan koulutus ja haluat tehdä työtä seniorien parissa heidän hyvinvointiaan ja elämänlaatuaan edistäen. Haluat tehdä monipuolista työviikkoa, joka sisältää sekä jalkahoitoja että asiakaskäyntejä tuki- ja hoivapalvelujamme tehden. Haluat työskennellä palkkatyössä (jalkahoitoja varten perustetun toiminimen sijaan) ja kuulua kehittyvään, energiseen ja motivoituneeseen tiimiin. Emme edellytä jalkahoidoista aikaisempaa kokemusta, vaan sinut koulutetaan työhön.

asenne ratkaisee

Sinut on varustettu positiivisella can do -asenteella, mukaudut muutoksiin, tulet hyvin toimeen seniorien kanssa ja ymmärrät, että vaikka työ on antoisaa ja ihanaa, se vaatii sinulta vastuunottoa sekä kykyä toimia haasteellisemmissakin tilanteissa. Motivoidut haasteista ja koet onnistumisen tunteita haasteiden voittamisesta sekä asiakkaiden elämäntilanteiden paranemisesta ja hyvinvoinnin kohenemisesta. Sinulla on kyky hahmottaa asiakkaan kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista ja arjen sujuvuudesta melko nopeasti kokonaistilanne ja osaat toimia sen pohjalta.

työn sisältö ja työskentelytapa

Työ sisältää jalkahoitoja sekä monipuolisia työtehtäviä senioriasiakkaidemme kotona (esimerkiksi kaupassakäyntiapu, arjen organisointiapu, pyykkihuolto, älylaitteiden käyttöapu, saattoapu, asiakkaan kuljettaminen työautolla, keskusteluseura, ulkoiluseura, kuntouttava työ, kodin ylläpitosiivous, suihkutus- ja saunotusapu, verenpaineen mittaus, haavanhoito, ihonhoito, tukisidokset, kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin seuranta…). Työ edellyttää vanhustyön tuntemista sekä asiakkaiden henkilökohtaisten tarpeiden laaja-alaista hahmottamiskykyä, ratkaisukeskeisyyttä ja itseohjautuvuutta.

Sovitte yhdessä asiakkaidesi kanssa kuukausittaiset käynnit ja suunnittelette niiden sisällön teidän yhdessä asettamienne tavoitteiden pohjalta. Sinä tiedät, mitä tarkoittaa kuntouttava sosiaalityö ja osaat toteuttaa työsi ennaltaehkäisevällä ja seniorin toimintakykyä tukevalla ja aktivoivalla tavalla. Ohjakset pysyvät käsissäsi, hallitset hyvin ajankäytön ja osaat priorisoida työtehtäviä. Olet myös herkkä havaitsemaan asiakkaiden tarpeita ja kuulemaan myös sen, mitä asiakas tarvitsee mutta ei sano ääneen.

Työsi on melko itsenäistä ja vaatii sinulta hyviä sosiaalisia taitoja. Työyhteisönä sinulla on innokas, yhteen hiileen puhaltava, iloinen, tarmokas ja uudistushaluinen Ilostu-tiimi. Työssä käytetään pääsääntöisesti Ilostu-työautoja, joilla voimme myös kuljettaa asiakkaitamme.

Työ tapahtuu asiakkaiden kotona Helsingin, Espoon, Kauniaisten ja Vantaan alueella. Jokainen työntekijä tekee töitä koko pk-seudun alueella, eikä työtä ole siis rajattavissa vain tietylle alueelle. Toivomme sinulta joustavuutta, sitoutumista ja reipasta tekemisen asennetta sekä halua tehdä työsi erinomaisesti. HUOM! Työn edellytyksenä on ajokortti ja uskallusta ajaa autolla pk-seudulla.

AMMATTITAITOSI JA PERSOONASI OVAT TÄRKEIMPIÄ VALTTIKORTTEJASI – NIITÄ ME ARVOSTAMME!

Hakijalta toivomme:

 • lähihoitajan/sairaanhoitajan ja jalkahoitajan koulutusta
 • tehokasta toimintatapaa, ratkaisukeskeisyyttä, itseohjautuvuutta, aikaansaavaa asennetta ja hyvää ajanhallintaa
 • halua oppia ja kehittyä työssä
 • kykyä tehdä itsenäistä työtä ja olla oma-aloitteinen
 • halua tuottaa erinomaista palvelua ja ylittää asiakkaan odotukset kerta toisensa jälkeen
 • hyviä sosiaalisia taitoja ja herkkää havaitsemiskykyä
 • käytännönläheisyyttä ja kykyä keksiä tilanteisiin ratkaisuja
 • sujuvaa suomen kielen taitoa
 • iloista ja positiivista elämänasennetta
 • kykyä olla läsnä ja kuunnella
 • joustavuutta ja sitoutumista

Tarjoamme innostavan, positiivisen ja jatkuvasti kehittyvän energisen työyhteisön, jossa mielipiteesi, ajatuksesi ja kehitysideasi otetaan huomioon sekä jaksamisestasi pidetään huolta.

Lisätietoa Ilostu Oy:stä löydät osoitteesta www.ilostu.fi.
Löydät meidät myös sosiaalisesta mediasta:
Facebook Ilostu Oy
Instagram @ilostuoy

Lähetä hakemuksesi sekä kuvallinen CV:si osoitteeseen rekry@ilostu.fi,
otsikkokenttään kirjoita: ”Lähihoitaja-jalkahoitaja”.
Huomioithan, että vain sähköpostitse kyseiseen osoitteeseen tulleet hakemukset, jotka sisältävät em. liitteet (hakemus + kuvallinen CV), hyväksytään ja käydään läpi.

Lisätietoja antaa Iida Kujanpää, p. 044 7477 409 tiistaina 18.2. klo 12-13, torstaina 20.2. klo 14-15, maanantaina 24.2. klo 15-16 sekä perjantaina 28.2. klo 12-13.

Haku on auki keskiviikkoon 4.3.2020 klo 16 saakka. Ole nopea, sillä aloitamme haastattelut jo hakuajan aikana. Työ alkaa sopimuksen mukaan!

Noudatamme yksityisen sosiaalipalvelualan tes:iä. Sopimuksessa on 6 kuukauden koeaika. Palkkauksesta voimme neuvotella tarkemmasta työnkuvasta riippuen. Tes:in mukainen 100 %:nen työaika on 38 tuntia 50 minuuttia viikossa.

Jaa tämä kirjoitus:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp