fbpx

Seniorikahveja pk-seudun K-kaupoissa

Meitä sosiaalisessa mediassa seuraavat ovat saattaneetkin jo huomata, että olemme järjestäneet seniorikahveja yhteistyössä K-kauppiaiden kanssa. Haluamme kertoa myös vähän tarkemmin, mistä seniorikahveissa on kyse, ja mitä kaikkea olemme saaneet senorikahveilla kokea ja huomata.

Järjestimme ihka ensimmäiset seniorikahvit helmikuussa ja sen jälkeen meillä on ollut seniorikahveja tasaisesti pitkin kevättä ja kesää. Kahvittelut on järjestetty eri K-kauppojen tiloissa yhteistyössä K-kauppiaiden kanssa. Halusimme tehdä yhteistyötä juuri K-kauppojen kanssa niiden yrittäjävetoisuuden vuoksi. Yrittäjien on hyvä pitää yhtä!

Seniorikahvien nimestä voikin jo päätellä, mistä on kyse – olemme siis tarjonneet pullakahvit K-kauppojen asiakkaille. Pullakahvien ja rupattelun lomassa olemme kertoneet asiakkaille myös Ilostu Oy:n uusista ja iloisista tukipalveluista. Seniorien ei-sairaanhoidolliset tukipalvelut ovat vielä monelle tuntematon ala, joten seniorikahvittelut ovat olleet mainio tapa jakaa ilosanomaa eteenpäin!

Olemme nauttineet paljon kahvien järjestämisestä. On ihana päästä juttelemaan ihmisten kanssa ja vaihtamaan ajatuksia seniorien arjesta. Seniorit ja heidän omaisensa ovat jakaneet meille omia näkemyksiään ja kokemuksiaan sekä kertoneet minkälaiselle avulle on tarvetta. Monet ovat korostaneet seuran ja saattoavun merkitystä. Esimerkiksi kauppareissut saattavat monesta seniorista tuntua haastavilta ja raskailta yksin. Kun saa jonkun avuksi ja turvaksi, kevenee kauppareissun haastavuus puolella eikä olo ole turvaton.

Olemme saaneet paljon positiivista palautetta itse kahvitteluiden järjestämisestä että Ilostu Oy:n tarjoamista palveluista. Monet ovat yllättyneet, että tällaistakin palvelua on saatavilla. Olemme kuullleet esimerkiksi seuraavanlaisia lausahduksia: ”Voi, kunpa olisin tiennyt tästä vuosi sitten, kun olin omaishoitajana!” tai ”Voi kunpa olisimme tienneet ennen kuin vanhemmat menivät palvelutaloon – juuri tällaiselle palvelulle olisi ollut kovasti tarvetta!”.  Monet kahvittelijat ovat kehuneet myös K-kauppiaitaan, jotka ovat ennakkoluulottomasti lähteneet mukaan järjestemään kahvitteluja. Se viestittää asiakkaille välittämisestä. Olemme itsekin olleet erittäin tyytyväisiä kauppiaiden suhtautumistapaan, avoimuuteen, iloiseen ja ystävälliseen asenteeseen!

Tänä päivänä melkein kaikki tieto on netissä, minkä vuoksi yrityksistä on vaikea löytää tarkempaa tietoa ilman kotisivuvierailua. Harva ikäihminen osaa käyttää tietokonetta saatika etsiä netistä tietoa. Tämä on myös yksi syy kahvien järjestämiselle. Haluamme jalkautua kauppoihin tapaamaan senioreja ja kertoa heille palveluistamme kasvotusten. Moni on ollut tästä todella iloinen.

Ilostu Oy kiittää kaikkia jo mukaan lähteneitä K-kauppiaita yhteisistä seniorikahvien järjestämisestä!

Seuraavat seniorikahvit pidämme – jo toistamiseen – Haukilahden K-Market Sorsakivessä maanantaina 13.8.2018 klo 11-14!

Tervetuloa!

Ihanaa alkanutta elokuuta kaikille,

💚 Laura & Iida

Jaa tämä kirjoitus:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp