fbpx

Iloisia tukipalveluja seniorin kotiin!

Oletko kotona asuva seniori ja kaipaat seuraa tai apua arkeesi? Etsitkö apua kotona asuville vanhemmillesi? Mahtavaa! Meiltä löydät energisiä ja aikaansaavia ilostuttajia, ja me haluamme olla avuksi. Tutustu senioripalveluihimme!

Palveluja tuotetaan Helsingissä, Espoossa, Kauniaisissa ja Vantaalla. Yritys on rekisteröity kaupunkien yksityisten sosiaalipalveluntuottajien rekisteriin ja on siten hyväksytty sosiaalipalvelujen alv 0 % -tuottaja. Lue lisää täältä.

Minä olen Iida, Ilostu Oy:n perustaja. Lue perustamistarina täältä.


Ei-sairaanhoidollisia tukipalveluja

Ilostu Oy tuottaa seniorin kotiin ei-sairaanhoidollisia kotihoidon tukipalveluja, jotka tukevat itsenäistä kotona asumista ja tuovat arkeen iloa sekä joustavaa ja monipuolista apua. Haluamme tehdä arjestasi iloisemman, sujuvamman ja turvallisemman sekä luoda säännöllisyyttä ja rutiineja, jotka tukevat henkistä hyvinvointiasi. Meidän palvelumme eivät pääty siihen, mitä itse pystymme tarjoamaan. Me autamme sinua löytämään myös sellaiset tarvitsemasi tuotteet ja palvelut, jotka eivät kuulu Ilostu Oy:n palveluvalikoimaan! (Palvelut tämän sivun alaosassa)

Luonasi käy sama ilostuttaja

Meiltä saat luonasi käyvän vakioilostuttajan, jonka kanssa voitte aina jatkaa keskustelua ja arjen askareita siitä, mihin edellisellä kerralla jäitte. Saman henkilön kanssa on helpompi luoda luotettava ja molemmille tärkeä ihmissuhde. Saman ilostuttajan kanssa toimiminen luo elämään jatkuvuuden tunnetta, joka tekee suhteesta merkityksellisen, kun aina ei tarvitse esittäytyä uudelle ihmiselle ja kertoa elämänhistoriaansa uudelleen. Ilostuttajasi kanssa voitte muistella menneitä, nauttia tästä päivästä ja suunnitella tulevaisuutta. Vakioilostuttajan lisäksi sinulle nimitetään varailostuttaja. Meiltä saat apua ja seuraa juuri niin usein kuin toivot  – kerran kuussa tai joka päivä! Tutustu Ilostu-tiimiin täällä.

Olemme mielellämme osa arkeasi, tutustuen elämääsi ja selvittäen, miten voimme helpottaa arkeasi. Me kohtaamme sinut arvokkaasti, ajan kanssa, ilman kiirettä . Me toimimme sinun toiveidesi mukaan, yksityisyyttäsi kunnioittaen.

Palvelut, joita muun muassa tarjoamme:


 

🔸 Lukeminen
🔸 Juttuseura, kahviseura
🔸 Kahvila-/ravintolaseura, seura teatteriin, näyttelyyn, elokuviin tai lomamatkalle – melkeinpä minne vain!


 

🔸 Lääkärikäyntien sopiminen ja saattoapu/seura lääkärikäynnillä
🔸 Arjen hallinta, asiakkaan halutessa tehtävälistan tekeminen
🔸 Asioiden järjestely (esim. apu muuttoon liittyvissä asioissa)
🔸 Siivoukseen ja tavaran karsimiseen liittyvää järjestelyä
🔸 Lääkityksestä muistuttaminen (ei lääkkeiden jakoa)
🔸 Omaishoitajan lomitus (ei hoivapalveluja)
🔸 Kodin esteettömyydestä ja riskittömyydestä huolehtiminen
🔸 Jatkuvasti tilanteen kartoittaminen, neuvojen ja vinkkien antaminen sekä sopivien, arkea helpottavien tuotteiden/palvelujen suosittelu


 

🔸 Kaupassakäynti
🔸 Saattoapu pankkiin, Kelaan, postiin, kauppaan, kampaajalle…
🔸 Sisustusapu ja sisustamiseen liittyvien ostosten tekeminen liikkeessä tai verkkokaupassa
🔸 Etänä tehty asiointiapu (esim. varausten, tilausten ym. tekeminen)
🔸 Kaavakkeiden ja hakemusten täyttöapu
🔸 Postien läpikäyminen yhdessä ja mapittaminen
🔸 Internetin ja älylaitteiden käyttöönotto ja käytössä avustaminen
🔸 Asiakaspalveluihin soittaminen ja asiakkaan puolesta asioiden tiedusteleminen


 

🔸 Siivous (mm. kodin siivous, varaston siivous, ikkunoiden pesu, tavaroiden lajittelu, kierrättäminen, parvekkeen/terassin kunnostaminen, pihatyöt)
🔸 Kukkien istutus ja kastelu
🔸 Ruoanlaitto
🔸 Vaatteiden pesu ja silitys
🔸 Keittiötyöt
🔸 Lemmikin hoito


 

 

🔸 Kävely-/ulkoiluseura
🔸 Apu liikuntamahdollisuuksien/harrastusten etsimisessä, kartoittamisessa ja aloittamisessa
🔸 Kuuntelemme mielellämme kysymyksesi ja huolesi ja kartoitamme tilannetta kokonaisvaltaisesti niin pitkälle kuin pystymme. Autamme hankkimaan tarvittavat palvelut ja tuotteet hyvinvointisi lisäämiseksi.

 


 

 

🔸 Ilostu Oy järjestää myös senioreille kohdistettuja tapahtumia. Tapahtumista infotaan Ilostu Oy:n blogissa ja somekanavissa (löytyvät sivun yläpalkista), joten ne kannattaa ottaa seurantaan!


 

 

🔸 Mikäli emme voi tarjota sinulle jotakin mitä kaipaat, autamme mielellämme hankkimaan sinulle tarvittavat palvelut Ilostu Oy:n yhteistyökumppaniverkostosta tai muualta!
🔸 Tämänhetkiset yhteistyökumppanimme näet täältä. Yhteistyökumppaniverkostoa kehitetään jatkuvasti, jotta se tukisi seniorien arkea ja hyvinvointia mahdollisimman monipuolisesti.


Jos jotakin jäi puuttumaan, kysy rohkeasti!
Iida, puh. 050 511 8170 tai jätä yhteydenottopyyntö.

http://https://youtu.be/sfHlzqln_Fo