fbpx

Iloisia tukipalveluja seniorin kotiin!

Oletko kotona asuva seniori ja kaipaat seuraa tai apua arkeesi? Etsitkö apua kotona asuville vanhemmillesi? Mahtavaa! Meiltä löydät energisiä ja aikaansaavia ilostuttajia, ja me haluamme olla avuksi. Tutustu senioripalveluihimme!

Palveluja tuotetaan Helsingissä, Espoossa, Kauniaisissa ja Vantaalla. Yritys on rekisteröity kaupunkien yksityisten sosiaalipalveluntuottajien rekisteriin ja on siten hyväksytty sosiaalipalvelujen alv 0 % -tuottaja. Lue lisää täältä.

Minä olen Iida, Ilostu Oy:n perustaja. Lue perustamistarina täältä.


Ei-sairaanhoidollisia SENIORIPALVELUJA: ARJEN TUKIPALVELUJA JA HOIDOLLISEMPIA KOTIPALVELUJA

Ilostu Oy tuottaa seniorin kotiin ei-sairaanhoidollisia kotipalveluja, jotka tukevat itsenäistä kotona asumista ja tuovat arkeen iloa sekä joustavaa ja monipuolista apua. Haluamme tehdä arjestasi iloisemman, sujuvamman ja turvallisemman sekä luoda säännöllisyyttä ja rutiineja, jotka tukevat hyvinvointiasi.

Tuotamme palveluita hyvin monipuolisesti ja oikeasti asiakaslähtöisesti. Maksuttomalla kartoituskäynnillä, jolla usein myös omainen tai omaiset saattavat olla mukana, keskustelemme tilanteestasi ja räätälöimme juuri sinulle sopivan palvelukokonaisuuden. Pidämme huolta kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnistasi ja haluamme palveluillamme lisätä hyvinvointiasi – sekä henkistä että fyysistä. Palvelumme ovat voimavarakeskeisiä ja toimintatapamme on kuntouttava, aktivoiva ja osallistava. Tutustumme sinuun ja yhdessä kanssasi asetamme tavoitteet sille, mihin palveluillamme pyrimme. Me autamme myös löytämään muut arjen toiminnot ja palvelut, joita arkeesi kaipaat!

Palvelumme ovat ei-sairaanhoidollisia, eli emme tee pistoksia, jaa lääkkeitä dosettiin tai hoida haavoja. Sen sijaan voimme tehdä lähes kaikkea muuta! Esimerkkejä meidän palveluistamme löydät tämän sivun alaosasta – ja tässäkin vain osa!

Luonasi käy TUTTU ilostuttaja

Asiakkaillemme nimetään omailostuttaja sekä varailostuttaja. Työparit/-tiimit työskentelevät yhdessä asiakkaan hyvinvoinnin, turvallisuuden ja palvelun laadun takaamiseksi. Omailostuttaja käy pääsääntöisesti luonasi, mutta isommissa asiakkuuksissa kotona arkeasi ilostuttaa sinua varten koostettu pieni tiimi. Varailostuttajasi tuuraa omailostuttajaasi silloin, kun omailostuttajasi on syystä tai toisesta estynyt tekemään asiakaskäynnin.

Tutun ilostuttajan kanssa voitte aina jatkaa keskustelua ja arjen askareita siitä, mihin edellisellä kerralla jäitte. Saman henkilön kanssa on helpompi luoda luotettava ja molemmille tärkeä ihmissuhde sekä suunnitella tulevaa. Omailostuttajan kanssa toimiminen luo elämään jatkuvuuden tunnetta, joka tekee suhteesta merkityksellisen, kun aina ei tarvitse esittäytyä uudelle ihmiselle ja kertoa elämänhistoriaansa uudelleen. Ilostuttajasi kanssa voitte muistella menneitä, nauttia tästä päivästä ja suunnitella tulevaisuutta. Meiltä saat apua ja seuraa juuri niin usein kuin toivot  – kerran kuussa tai joka päivä!

Meillä on iloinen, energinen, sitoutunut ja moniammatillinen tiimi, jonka tiivis yhteistyö mahdollistaa paremman hoidon ja palvelun toteutumisen, useampien näkökulmien huomioimisen sekä uudenlaisten ideoiden syntymisen ja toteuttamisen! Tutustu Ilostu-tiimiin täällä.

Yhteistyö kotona käyvien tahojen ja toimijoiden välillä

Me haluamme oikeasti paneutua arkesi ja hyvinvointisi parantamiseen ja pidämme huolen, että tarvittavat tahot ja toimijat tietävät, että mekin käymme luonasi – siis, jos sinäkin niin haluat. Teemme paljon yhteistyötä kotihoidon tiimien kanssa, esimerkiksi järjestäen asiakkaan luona yhteisiä hoitopalavereja. Olemme yhteydessä omaisten kanssa juuri niin paljon kuin asiakas ja omaiset toivovat; voimme viestiä puhelimitse, sähköpostitse tai tekstiviestein – juuri niin kuin yhdessä toivotte. Meillä on myös hyvät ja laajat verkostot, jos kaipaat omaistesi kanssa vinkkejä tai suosituksia.

Tärkeintä on, että sinua tukevat ja hoitavat tahot puhaltavat yhteen hiileen hyvinvointiasi tukien ja terveyttäsi edistäen. Informaation kulku on tärkeää ja kokonaisvaltaisten palvelujemme avulla pystymme pitämään voinnistasi huolta, vaikkemme sairaanhoidollisia palveluja tuotakaan.

Olemme mielellämme osa arkeasi, tutustuen elämääsi ja selvittäen, miten voimme helpottaa arkeasi. Me kohtaamme sinut arvokkaasti, ajan kanssa, ilman kiirettä . Me toimimme sinun toiveidesi mukaan, yksityisyyttäsi kunnioittaen.

Palvelut, joita muun muassa tarjoamme:🔸 Lukeminen
🔸 Juttuseura, kahviseura, lounasseura
🔸 Kahvila-/ravintolaseura, seura teatteriin, näyttelyyn, elokuviin, jääkiekkopeliin tai lomamatkalle – melkeinpä minne vain!


🔸 Lääkärikäyntien varaaminen sekä saattoapu ja seura lääkärikäynnillä
🔸 Arjen hallinta, asiakkaan halutessa tehtävälistan tekeminen
🔸 Asioiden järjestely (esim. apu muuttoon liittyvissä asioissa)
🔸 Siivoukseen ja tavaran karsimiseen liittyvää järjestelyä
🔸 Jatkuvasti tilanteen kartoittaminen, neuvojen ja vinkkien antaminen sekä sopivien, arkea helpottavien tuotteiden/palvelujen suosittelu


🔸 Kaupassakäynti
🔸 Saattoapu pankkiin, Kelaan, postiin, kauppaan, kampaajalle…
🔸 Sisustusapu ja sisustamiseen liittyvien ostosten tekeminen liikkeessä tai verkkokaupassa
🔸 Etänä tehty asiointiapu (esim. varausten, tilausten ym. tekeminen)
🔸 Kaavakkeiden ja hakemusten täyttöapu
🔸 Postien läpikäyminen yhdessä ja mapittaminen
🔸 Internetin ja älylaitteiden käyttöönotto ja käytössä avustaminen
🔸 Asiakaspalvelunumeroihin yhdessä tai puolesta soittaminen ja asioiden hoitaminen


🔸 Kukkien istutus ja kastelu
🔸 Ruoanlaitto

🔸 Vaatteiden pesu ja silitys
🔸 Keittiötyöt
🔸 Ylläpitosiivous asiakkaan omilla välineillä
(mm. kodin siivous, varaston siivous, ikkunoiden pesu, tavaroiden lajittelu, kierrättäminen, parvekkeen/terassin kunnostaminen, pihatyöt)

🔸 Lemmikin hoito


LÄHIHOITAJATIIMIMME TUOTTAMIA KOTIPALVELUJA
Huom! Hoidolliset palvelut 42-45 €/h
🔸 Suihkutus- ja saunotusapu
🔸 Ihonhoito

🔸 Lääkkeiden antaminen annosjakelupussista (ei jakamista dosettiin)
🔸 Kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin edistäminen ja tukeminen
🔸 Tiiviin yhteistyön tekeminen muiden hoitavien tahojen kanssa, esim. lääkäri, kotihoito, kotisairaanhoitaja
🔸 Voinnin ja sairauksien seuranta ja havainnointi
🔸 Omaishoitajan lomitus


 

🔸 Kuntoutuspalvelut
🔸 Kävely-/ulkoiluseura
🔸 Apu liikuntamahdollisuuksien/harrastusten etsimisessä, kartoittamisessa ja aloittamisessa
🔸 Ateriapalvelut🔸 Senioripuhetta-ryhmän tapaamiset (lue lisää
täältä)
🔸 Ilostu Oy järjestää myös muita senioreille kohdistettuja tapahtumia. Tapahtumista infotaan Ilostu Oy:n blogissa ja somekanavissa (löytyvät sivun yläpalkista), joten ne kannattaa ottaa seurantaan!


🔸 Kodin esteettömyyskartoitukset ja muistiystävällisen sisustuksen ja ympäristön suunnittelu ja muutostöiden toteutus halutessa loppuun saakka
🔸 Edunvalvontavaltuutukset, hoito- ja hoivatahdot

🔸 Tämänhetkiset yhteistyökumppanimme näet
täältä. Yhteistyökumppaniverkostoa kehitetään jatkuvasti, jotta se tukisi seniorien arkea ja hyvinvointia mahdollisimman monipuolisesti.
🔸 Mikäli emme voi tarjota sinulle sitä, mitä kaipaat, autamme mielellämme hankkimaan sinulle tarvittavat palvelut kumppaniverkostostamme tai muualta!


Jos jotakin jäi puuttumaan, kysy rohkeasti!
Ilostu-asiakaspalvelu, puh. 050 511 8170 tai jätä yhteydenottopyyntö.