fbpx

Senioripuhetta-tapaamiset

SEURAAVA SENIORIPUHETTA-TAPAAMINEN

Huhtikuun 2020 Senioripuhetta-tapaaminen on valitettavasti jouduttu peruuttamaan vallitsevan koronaepidemian vuoksi. Tiedotamme täällä seuraavasta tapaamisesta!

Ensimmäinen senioripuhetta-ryhmän tapaaminen järjestettiin elokuussa 2019

Senioripuhetta-ryhmälle on järjestetty ensimmäinen tapaaminen Oodissa 30.8. Tapaamisessa osallistujat jaettiin esittelyn jälkeen ryhmiin ja ryhmissä suunnittelimme unelmien senioriasuinpaikkaa – sitä paikkaa, jossa haluaisimme asua vanhana. Ryhmät esittelivät tuotoksensa ja pohdimme myös yhdessä luovia ratkaisuja, miten senioriasumisesta voitaisiin tehdä tulotasosta riippumatonta. Saimme aikaan hyviä keskusteluja ja otimme vastaan toiveita seuraavia tapaamisia varten.

Toisen kerran ryhmän jäsenet kokoontuivat Helsingin Messukeskuksessa I love me -messujen yhteydessä lokakuussa 2019. Silloin kävimme läpi messujen senioriohjelmaa ja seurustelimme kahvien ääressä.

Säännöllisiä tapaamisia suunnitellaan ja ryhmän toimintaa kehitetään

Olemme saaneet tapaamisten järjestämisen lisäksi myös toiveen erilaisten retkien ja tapahtumien järjestämisestä, ja päädyimmekin yhteistuumin siihen, että Senioripuhetta-yhteisö kokoontuu noin kerran kuukaudessa ja sen lisäksi ryhmän jäsenille voidaan järjestää retkiä ja muita tapahtumia sekä tilaisuuksia toiveiden mukaan muutamia kertoja vuodessa.

Seuraava tapaaminen oli tarkoitus järjestää huhtikuussa 2020, mutta johtuen koronaepidemiasta, tapaaminen on valitettavasti peruttu. Tiedotamme heti, kun uusi tapaaminen on mahdollista järjestää!

Jokainen seniori on tervetullut Senioripuhetta-tapaamisiin, vaikkei Facebookin ryhmässä olisikaan mukana. Toiveena on, että tieto ryhmästä leviäisi ja ryhmä kasvaisi – sekä Facebook-ryhmä että kuukausittain kokoontuva Senioripuhetta-ryhmä.

Tapaamisista tiedotetaan Ilostu Oy:n kotisivuilla, Ilostu Oy:n Facebook-sivulla ja Senioripuhetta-ryhmässä. Pyrimme parhaamme mukaan tiedottamaan näistä myös pk-seudun Palvelukeskuksiin sekä kotihoidon tiimeille. Toivomme kovasti, että myös sosiaali- ja terveysalan toimijat, jotka tekevät töitä seniorien parissa, välittävät tietoa tapaamisista ja tapahtumista eteenpäin!

Tietoa ryhmän toiminnasta saa erittäin mielellään levittää omalle äidille, isälle, mummolle, papalle, naapurille, ystävälle ja tuttavalle!

Tervetuloa Senioripuhetta-ryhmään – kutsuthan mukaan myös ystäväsi!

Tällä hetkellä kaikki tapaamiset on peruttu vallitsevan tilanteen vuoksi. Ilmoitamme, kun tapaamiset jälleen jatkuvat!

Tsemppiä kevääseen ja nähdään taas pian!