fbpx

Senioripuhetta tapaamiset

Kuukausittaisia tapaamisia ja uutta toimintaa

Jokainen seniori on tervetullut Senioripuhetta-tapaamisiin, vaikkei Facebookin ryhmässä olisikaan mukana. Toiveenamme on, että tieto ryhmästä leviäisi ja ryhmä kasvaisi – sekä Facebook-ryhmä että kuukausittain kokoontuva Senioripuhetta-ryhmä.

Tietoa ryhmän toiminnasta saa erittäin mielellään levittää omalle äidille, isälle, mummolle, papalle, naapurille, ystävälle ja tuttavalle!

Olemme saaneet tapaamisten järjestämisen lisäksi myös toiveen erilaisten retkien ja tapahtumien järjestämisestä, ja päädyimmekin yhteistuumin siihen, että Senioripuhetta-yhteisö kokoontuu noin kerran kuukaudessa ja sen lisäksi ryhmän jäsenille voidaan järjestää retkiä ja muita tapahtumia sekä tilaisuuksia toiveiden mukaan muutamia kertoja vuodessa.

Tulevat tapaamiset

Vuoden 2020 tapaamiset ja tapahtumat jouduttiin perumaan vallitsevan tilanteen vuoksi. Suunnittelemme tilanteen huomioiden vuoden 2021 tapaamisia! Toivottavasti näemme pian!

Tapaamisista tiedotetaan Ilostu Oy:n kotisivuilla, Ilostu Oy:n Facebook-sivulla sekä Senioripuhetta-ryhmässä. Pyrimme parhaamme mukaan tiedottamaan näistä myös pk-seudun Palvelukeskuksiin sekä kotihoidon tiimeille. Toivomme kovasti, että myös sosiaali- ja terveysalan toimijat, jotka tekevät töitä seniorien parissa, välittävät tietoa tapaamisista ja tapahtumista eteenpäin!

Ensimmäinen senioripuhetta-ryhmän tapaaminen järjestettiin elokuussa 2019

Senioripuhetta-ryhmälle on järjestetty ensimmäinen tapaaminen Oodissa 30.8. Tapaamisessa osallistujat jaettiin esittelyn jälkeen ryhmiin ja ryhmissä suunnittelimme unelmien senioriasuinpaikkaa – sitä paikkaa, jossa haluaisimme asua vanhana. Saimme aikaan hyviä keskusteluja ja otimme vastaan toiveita seuraavia tapaamisia varten.

Toisen kerran ryhmän jäsenet kokoontuivat Helsingin Messukeskuksessa I love me -messujen yhteydessä lokakuussa 2019. Silloin tarjosimme 20 seniorille messuliput ja kahvit sekä kävimme läpi messujen senioriohjelmaa läpi kahvikupposten äärellä.

Senioripuhetta-yhteisö on kesällä 2019 perustettu ryhmä, joka on luotu senioreille, omaishoitajille, läheisille, ammattilaisille sekä kaikille seniorien asioista kiinnostuneille.

Tutustu myös näihin:

Facebook-ryhmä

Tapaamiset