fbpx

Usein kysyttyä

Tähän olen listannut kysymyksiä, jotka nousevat usein esiin. Mikäli et löydä täältä kysymykseesi vastausta, kysy ihmeessä!

 1. Sisältävätkö palvelut kotisairaanhoitoa tai hoivapalveluja?
  Ilostu Oy ei tuota kotisairaanhoidon tai kotihoivan palveluja. Palvelut ovat kotihoidon tukipalveluja, jotka auttavat ja helpottavat arjessa sekä tuovat iloa arkeen ja lisäävät seniorin hyvinvointia. Voimme kuitenkin yhdessä etsiä sopivia kotisairaanhoidon palveluja sitten, jos ja kun tarve niin vaatii.
 2. Onko Ilostu Oy:llä lääkäripalveluja senioreille?
  Ilostu Oy ei tuota lääkäripalveluja tai muuta sairaanhoidollista palvelua. Kotihoidon tukipalvelut ovat arkea tukevaa, piristävää ja helpottavaa palvelua.
 3. Tuottaako Ilostu Oy kotihoitoa?
  Ilostu Oy tuottaa kotihoidon tukipalveluja Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla. Kotihoito käsittää hoivan, sairaanhoidolliset toimenpiteet, lääkkeistä ja  perushoidosta huolehtimisen, kun taas kotihoidon tukipalvelut ovat arjen sujuvuutta helpottavia ja tukevia palveluja. Ilostu Oy:n tuottamat kotihoidon tukipalvelut suoritetaan asiakkaan kotona, mutta yhtä hyvin voimme käydä yhdessä kävelyllä tai kaupungilla. Kotihoidon tukipalvelut eivät sisällä sairaanhoidollisia toimenpiteitä, vaan ne tukevat henkistä ja fyysistä jaksamista omassa kodissa.
 4. Onko Ilostu Oy:llä ympärivuorokautista hoitoa?
  Ympärivuorokautista hoitoa ja hoivaa tarjoavat sellaiset yritykset, jotka tuottavat myös sairaanhoidollisia palveluja. Ilostu Oy ei ainakaan toistaiseksi tarjoa sairaanhoitoa tai ympärivuorokautista hoitoa.
 5. Jos ostan Ilostu Oy:n palveluja, mitä käy, kun en enää pysty asumaan kotona?
  Kun kotona tuotettavat tukipalvelut eivät enää riitä, voimme yhdessä tutkia ja vertailla erilaisia mahdollisuuksia palveluasumiseen. Yhdessä voimme ottaa yhteyttä eri palvelutaloihin. Ilostu Oy auttaa myös muuttoasioissa (organisoimaan muuttoon liittyvät asiat: muuttolaatikot, pakettiauton, mahdollisen varastotilan, muuttoavun, osoitteen muutokset). Ymmärrämme ihmisten muuttuvat elämäntilanteet ja tarpeet ja haluamme olla joustavia. Meidän kanssa sinun on helppo asioida.
 6. Missä palveluja tuotetaan?
  Senioripalveluja tuotetaan Helsingin, Espoon ja Vantaan alueella. Senioripalveluja tuotetaan ensisijaisesti seniorin kotona, mutta sen lisäksi voidaan käydä esimerkiksi kävelyllä, kaupungilla kahvittelemassa, teatterissa, harrastuksissa… Oikeastaan lähestulkoon missä vain!
 7. Sisältyykö Ilostu Oy:n palveluihin muuttoapu?
  Kyllä, Ilostu Oy auttaa monipuolisesti muuttoon liittyvissä asioissa. Voimme yhdessä etsiä asuntoa, sopia asuntonäytöistä ja käydä näytöissä. Voimme myös hoitaa yhdessä muuttolaatikoiden ja pakettiauton tilauksen sekä tehdä osoitteen muutosilmoitukset. Mikäli tavaran paljous yllättää, voimme yhdessä vuokrata pienvaraston.
 8. Saako senioripalveluista kotitalousvähennyksen?
  Saa. Kotona suoritetuista tukipalveluista saa tehdä kotitalousvähennyksen. Voimme täyttää yhdessä kotitalousvähennykseen tarvittavat dokumentit ja saat apua askarruttaviin kysymyksiin.
 9. Saanko ostaa tukipalveluja alv 0 % -hinnoittelulla?
  Kyllä, mikäli olet sosiaalipalvelujen tarpeessa ja toimintakykysi on iän tai sairauden vuoksi alentunut. Tapaamisen yhteydessä tehdään tilanne- ja tarvekartoitus sekä palvelusuunnitelma.
 10. Tarvitseeko minun olla eläkeläinen, jotta voin ostaa Ilostu Oy:n tukipalveluja?
  Ei tarvitse. Välillä elämä heittää eteen erilaisia haasteita ja arki voi tuntua raskaalta esimerkiksi leikkauksen tai sairastumisen vuoksi. Ilostu Oy tuottaa myös iästä riippumatonta tukipalvelua. Tässäkin tilanteessa on mahdollista saada tukipalveluja arvonlisäverottomasti, mikäli toimintakyky on heikentynyt esimerkiksi sairauden takia.

 

 

 

Jaa tämä kirjoitus:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp