fbpx

Varaa aika ja ilostu!

Varaa aika tutustumispuhelulle tai lisäpalveluille

Varattavissa olevat palvelut

Ilostu Footbic -jumppa ja X°CRYO™-huippukylmähoidot tulevat verkkoon varattavaksi, sitä ennen voit tiedustella vapaita aikoja puhelimitse tai sähköpostilla!

Mikä tutustumispuhelu?

Varaa aika tutustumispuhelulle, niin me soitamme sinulle toivomanasi ajankohtana!

Tutustumispuhelussa keskustelemme sinun tai senioriläheisesi tilanteesta, toiveesta, tarpeista sekä siitä, miten voimme olla iloksi ja avuksi. Jos Ilostu-senioripalvelut päätetään aloittaa, tutustumispuhelussa sovitaan yleensä ensimmäinen käyntiaika. Ensimmäisen käynnin tekee omailostuttaja ja silloin paikalla voi olla myös seniorin läheinen. Moni läheinen haluaa tavata seniorin luona jatkossa käyvän ilostuttajan. Tutustumispuhelussa voimme kartoittaa myös, mitkä palveluistamme sopisi sinulle parhaiten.

Tutustumispuhelun voi varata matalalla kynnyksellä, eikä se sido mihinkään. Voit myös aina ottaa yhteyttä suoraan asiakaspalveluumme 050 511 8170 (ark. klo 10-14) tai info@ilostu.fi.

Varaa aika ajanvarauskalententerista ja katsotaan, miten voimme olla avuksi!

1.

Varaa aika sähköisesti ajanvarauskalenteristamme.

2.

Saat ajanvarauksesta vahvistuksen sähköpostiisi.

* Tai

Voit myös soittaa meille 050 511 8170 (ark. klo 10-14) tai lähettää sähköpostia info@ilostu.fi

Varaa tästä aika

Jos kalenteri ei näy, löydät sen myös täältä: https://vello.fi/ilostu/

Tulemme seniorin avuksi ja iloksi!

Olemme Suomen ensimmäinen uudenlaisia senioripalveluja tarjoava yritys. Palvelumme ovat aidon asiakaslähtöisiä ja käyntien sisältö määritellään aina seniorin omien toiveiden ja tarpeiden mukaiseksi ja sitä voidaan päivittää. Seniorille nimetään omailostuttaja, jonka kanssa seniori voi luoda itsensä näköistä ja elämäniloista arkea ja nauttia itselleen tärkeistä asioista! 💚