fbpx

Varaa tutustumispuhelu

Varaa aika tutustumispuhelulle, niin me soitamme sinulle toivomanasi ajankohtana!

Mikä tutustumispuhelu?

Varaa aika tutustumispuhelulle, niin me soitamme sinulle toivomanasi ajankohtana!

Tutustumispuhelussa keskustelemme sinun tai senioriläheisesi tilanteesta, toiveesta, tarpeista sekä siitä, miten voimme olla iloksi ja avuksi. Jos palvelu päätetään aloittaa, tutustumispuhelussa sovitaan ensimmäinen käyntiaika. Ensimmäisen käynnin tekee omailostuttaja ja silloin paikalla voi olla myös seniorin läheinen. Moni läheinen haluaa tavata seniorin luona jatkossa käyvän ilostuttajan.

Tutustumispuhelun voi varata matalalla kynnyksellä, eikä se sido mihinkään. Voit myös aina ottaa yhteyttä suoraan asiakaspalveluumme 050 511 8170 (ark. klo 10-14) tai info@ilostu.fi.

Varaa aika ajanvarauskalententerista ja katsotaan, miten voimme olla avuksi!


Ilmainen testikäynti, 2 h

Testaa ja ilostu! Tarjoamme ensimmäisen ilostuttajan käynnin ilmaiseksi! Testikäynti on esimerkki ilostuttajan käynnistä. Käynnin kesto 2 h. Testikäynnillä voit testata miten ilostuttajan käynnit sopisivat arkeesi. Testikäynti ei sido sinua mihinkään.

Huomioithan, että testikäyntejä on toistaiseksi mahdollista varata vain toiminta-alueellemme (Helsinki, Espoo, Kauniainen, Vantaa).

Varaa ilmainen ilostuttajan testikäynti soittamalla 
arkisin klo 10-14 numeroon  050 511 8170 tai varaa ajanvarauskalenteristamme.

Kampanja voimassa 31.3.2021 saakka

1.

Varaa aika sähköisesti ajanvarauskalenteristamme.

2.

Saat ajanvarauksesta vahvistuksen sähköpostiisi.

* Tai

Voit myös soittaa meille 050 511 8170 (ark. klo 10-14) tai lähettää sähköpostia info@ilostu.fi

Varaa tästä aika tutustumispuhelulle

Jos kalenteri ei näy, löydät sen myös täältä: https://vello.fi/ilostu/

Tulemme seniorin avuksi ja iloksi!

Olemme Suomen ensimmäinen uudenlaisia senioripalveluja tarjoava yritys. Palvelumme ovat aidon asiakaslähtöisiä ja käyntien sisältö määritellään aina seniorin omien toiveiden ja tarpeiden mukaiseksi ja sitä voidaan päivittää. Seniorille nimetään omailostuttaja, jonka kanssa seniori voi luoda itsensä näköistä ja elämäniloista arkea ja nauttia itselleen tärkeistä asioista! 💚