fbpx

X°CRYO™-huippukylmähoidot

X°CRYO™-huippukylmähoito palautumiseen, kiputilojen hoitoon, liikkuvuuden lisäämiseen sekä tulehdusten ja turvotuksen lieventämiseen

Paikallinen huippukylmähoito avuksi moneen tilanteeseen

Suomen coolein senioripalvelu

Suomessa kehitetty ja patentoitu X°CRYO™-huippukylmähoitolaite on suunniteltu käytettäväksi ihon, nivelten ja lihasten paikallisiin huippukylmähoitoihin eri puolille kehoa.

X°CRYO™ soveltuu erityisesti kiputilojen hoitoon, liikkuvuuden lisäämiseen sekä tulehdusten ja turvotuksen lieventämiseen esimerkiksi polvissa, nilkoissa, ranteissa ja kyynärpäissä.

Yleisimmin yhden alueen hoidon kesto on 3 minuuttia ja hoitokäynnin kesto kokonaisuudessaan 15 minuuttia. X°CRYO™ on Suomen suosituin huippukylmähoitolaite kivun hoidossa. Huippukylmähoitoa voi tehdä myös kasvoille siihen suunnitellulla cryofacial-maskilla.

 

Käyttötarkoitus ja tietoa X°CRYO™-hoitolaitteesta

Sähkökäyttöinen X°CRYO™-hoitolaite toimii ilman nestemäisiä kaasuja. Sen toiminta perustuu jäähdytetyn ilman suureen virtausnopeuteen ja tilavuuteen, jolloin ihon pintakudos voidaan jäähdyttää nopeasti. Hoidettavalle alueelle saadaan aikaan niin sanottu thermoshokki turvallisesti ilman paleltuman tai muiden sivuvaikutusten vaaraa. Ilmavirran nopeutta voidaan säätää hoidettavan mieltymysten mukaan.

X°CRYO™-hoitolaitteeseen on saatavilla useita vaihdettavia hoitopäitä. Näiden avulla hoidon hyödyt voidaan maksimoida juuri halutulle kehon alueelle. X°CRYO™-huippukylmälaitteella hoito on helppoa, turvallista ja nopeaa.

Cryofacial-maskin käytön hyötyjä

  • Nopeuttaa ja tehostaa ihon (pinta)verenkiertoa tehokkaasti
  • Vähentää turvotusta
  • Lieventää tulehdusta ihon pinnalla
  • Poistaa toksiineja ihon pinnalta
  • Lisää kollageenin tuotantoa
  • Nopeuttaa aknen parantumisprosessia
  • Lieventää punoitusta (couperosaiho)
  • Lisää ihon kimmoisuutta
  • Rentouttaa kasvojen lihaksia (purentalihakset)
  • Maskin käyttö virkistää ja kiinteyttää ihoa tehokkaasti
 
Cryofacial-maskilla voidaan hoitaa tehokkaasti kasvoihin kohdistuneiden tapaturmien aiheuttamia mustelmia ja turvotusta sekä hoitaa arpia ja ihoa esimerkiksi leikkauksen jälkeen.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Soita meille tai lähetä sähköpostia, niin jutellaan lisää – olemme mielellämme avuksi!

juuri nyt tarjoamme:

Ilmainen testikäynti, 2 tuntia

Testaa ja ilostu! Tarjoamme ensimmäisen Ilostuttajan käynnin ilmaiseksi! Testikäynti on esimerkki ilostuttajan käynnistä. Käynnin kesto 2 tuntia. Testikäynnillä voit testata miten ilostuttajan käynnit sopisivat arkeesi. Testikäynti ei sido mihinkään.

Kampanjatarjous voimassa 2021 toukokuun ajan!