fbpx

Ilostuta rakasta senioria lahjakortilla!

Osta lahjakortti palveluihimme helposti verkossa!

Voit valita lahjakortin yhdelle tai kahdelle kahden (2) tunnin käynnille.
Lahjan saaja voi tilata lahjakortin arvon edestä ilostuttajan käyntejä tai käyttää lahjakorttia vapaasti kaikkiin palveluihimme.

Huomioithan, että palveluja on toistaiseksi mahdollista toteuttaa vain toiminta-alueellamme 
(Helsinki, Espoo, Kauniainen, Vantaa).

1.

Tilaa lahjakortti sähköisesti alla olevasta painikkeesta

Tilaa lahjakortti sähköisesti alla olevasta painikkeesta

2.

Lahjakortti toimitetaan sähköpostitse tilauksen yhteydessä valittuun sähköpostiosoitteeseen ja on voimassa 12 kk ostopäivästä. Saat kuitin tilauksesta omaan sähköpostiisi.

Halutessasi voit
varata ensin tutustumispuhelun.

Voit varata myös maksuttoman ajan tutustumispuhelulle, jos haluat ensin keskustella palveluistamme.

Osta läheiselle seniorille läsnäoloa, iloa ja apua arkeen!

Usein seniorilla on jo kaikkea ja lahjan hankkiminen voi tuntua vaikealta. Silti haluaisit osoittaa välittämistä antamalla ajatuksella hankitun lahjan. Kuulostaako tutulta?

Seniorin arkea piristävät ilostuttajan käynnit tuovat merkityksellistä ja iloista sisältöä arkeen. Monet työikäiset elävät melko hektistä arkea ja vaikka kuinka kovasti haluaisi viettää aikaa omien vanhempien tai isovanhempien kanssa, vuorokauden tunnit ovat rajalliset ja aina aika ei riitä kaikkeen tärkeään.

Ostamalla aikaa ja läsnäoloa, annat rakkaalle seniorille merkityksellisen lahjan ja samalla saat itsellesi levollisen mielen!💛

Kotitalousvähennysmahdollisuus! Vuonna 2024 kotitalousvähennys on 60 %.

Huom! Hinnaston hinnat ovat alv 0 % -hintoja, joihin seniori on oikeutettu, jos hänen toimintakykynsä on iän tai sairauden vuoksi alentunut. Tähän ei vaadita lääkärintodistusta. Palvelusopimus ja -suunnitelma on kuitenkin tehtävä. Lahjakorttien hinnat sisältävät alv 24 %, jolloin sopimuksia tai pohdintaa alvittoman palvelun ostamisesta ei tarvitse tehdä. Jos kuitenkin pohdit, onko lahjakortin saaja oikeutettu alvittomiin hintoihin, voit tiedustella asiaa asiakaspalvelustamme puhelimitse 050 511 8170 (ark. klo 10-14) tai sähköpostitse info@ilostu.fi.

⁠Pidetään huolta rakkaimmistamme. 💚