fbpx

Piristäviä asiakastapaamisia ja lahjakorttiarvonta Facebookissa!

Oletko jo huomannut, että Ilostu Oy:llä on Facebookissa käynnissä arvonta, jossa voit voittaa omaisellesi kaksi tuntia maksutonta senioripalvelua? Arvonta suoritetaan 17.7. ja jaossa on kaksi kappaletta kahden tunnin lahjakortteja.

Voit osallistua kommentoimalla Facebookissa arvonta-julkaisun alle mikä kesässä on parasta ja olet arvonnassa mukana.

Järjestin keväällä yhden arvonnan, jossa arvoin myös kaksi lahjakorttia. Mielestäni on ollut ihanaa tuottaa iloa ja tavata uusia senioreja. Sen kokemuksen ja tunteen pohjalta, joka ensimmäisen arvonnan jälkeen jäi, halusin järjestää toisenkin lahjakorttiarvonnan.


Olin toisen lahjakortin voittajan omaisten luona kesäkuussa. Siellä heidän kanssaan oleminen tuntui erittäin luontevalta. Ovella minua vastassa oli iloisia kasvoja. Arvonnan voittaja oli palvelunsaajien tytär, joka oli myös mukana tässä tapaamisessa. Minusta on mukavaa nähdä huolehtivia omaisia, jotka haluavat auttaa vanhempiaan luomaan arkeen enemmän ilon aiheita ja sisältöä. Yhdessä laitoimme kukat maljakkoon, tiskasimme tiskit, keitimme kahvia ja söimme pullaa. Kun olimme tarinoineet elämistämme jonkun tovin – olisimme varmasti voineet istua kahvipöydän ääressä monen monta tuntia – aloitimme siivouspuuhat.

Lopuksi, heidän luotaan lähtiessäni, minut valtasi äärimmäisen hyvä olo. Tuntuu niin mahtavalta, että seniorit ovat avoimia tällaisille palveluille. Että he ottavat avun vastaan. Se ei ole itsestään selvä asia, sillä monet voivat empiä asiaa, koska kaikki on aina totuttu tekemään itse. Tuntuu kuitenkin, että työssäni saan jatkuvasti todistaa yleisiä ajatusmalleja vääriksi. Haluan levittää kokemukseni pohjalta syntynyttä tietoa siitä, millaisia palveluja ikäihmiset toivovat ja millaisia asioita heissä ja heidän arjessaan havaitsen. Ja siksi haluan kertoa, että minulla on positiivisia, avoimia, ihania, sydämellisiä ja puheliaita asiakkaita, joita on aina niin piristävää tavata!🌸

💚 Iida

Jaa tämä kirjoitus:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp